Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dolmabahçe Sarayı'na engelli ziyaret prosedürü nasıldır?

Danua.

Üye
Konular
106
Reaksiyonlar
2
[FONT=Arial]Engelliler ve beraberindeki bir refakatçisi için ücretsiz deniyor sitesinde.
Girerken özürlü kimlik kartı ararlar mı ?
Ben iki koltuk değneği ile yürüyen ortopedik engelliyim.
Yaklaşık 2-3 yıl evvel Aya Sofia Müzesine girerken özürlü kimlik kartı istenmedi.
Ama Dolmabahçe Müzesi Milli Saraylara bağlı onların çalışma yöntemleri nedir ?[/FONT]

Danua. Yanında kimlik göstermek şartı ile bir kişi daha ücretsiz girebiliyor.. yerebatan sarayınada girebiliyorsunuz ücretsiz.

akar_ahmet koltuk değneği mı olması gerekiyor peki refakatcinin de yararlanması için, çünkü ben dışardan baksan sıkıntısı yok gibiyim ama azcik yurusem bı de bakmışsın bacak yoruluyor iyice, arkadaşımın koluna girip destek alarak yürüyorum. Engelli kartım da mevcut ama yanımda refakatci olmadan da uzun yuruyemiyorum??

Suret Sadece engelli kimlik kartın yeterli 2 hafta önce gezdim ben oraları haberim yoktu yanında bir kişi de girebiliyormuş süpriz oldu arkadaşımla heryere ücretsiz girdik.

Topkapı sarayı ve harem arkeoloji müzesi yerebatan sanrıcı bunlar birbirine yakın yerler başka gezilecek yer var mı bilmiyorum bizim zamanımız yetmedi. Yorulacaksın ama gezmeden olmaz :)

Suret Harem 25tl topkapı 40tl yerebatan 10tl arkeoloji müzesi 20tl

Zamanım yoktu dolmabahçe sarayına gidemedim fazla uzak değilmiş sen gidersin

Baya yuksekmis arkadaşımla gitmiş olunca onu da kurtarmış oluyorum, boğazda balık keyfi bedavaya gelmiş oluyor

Hayır istanbulkart yok mu sende yoksa 10tl ve resim ile başvur

İstanbulkart ile bütün hepsini ücretsiz kullanabiliyor muyuz, yani otobüs, metrobüs, Marmaray ve bilmediğim diğerleri? Ayrıca nereye başvuru yapılıyor?

İdo ve çift katlı otobüsler hariç diğerleri ücretsiz diye hatırlıyorum ben pendik istasyonundan inince sahilden çıkardım kartı istanbulun çoğu yerinde vardır.

Üst Alt