Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Down sendromlu çocuğum var. Memurum. Erken emeklilik hakkım var mı?

gulfiye

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba.

Benim down lu bir çocuğum var. Erken erken emkli olma hakkım var mı? Varsa nereye başvurmam gerekiyor?

bilgilendirirseniz sevinirim.

ilçede iki yılınızı doldurduysanız şu an il içi ve il dışı tayin atamaları açıldı isteyebilirsiniz..4 haziranda başvurular sona eriyor...İlsis sayfanızdan sizin tayin isteyebileceğiniz okullar mevcut...norm kadroları ögğrenmek içinde bakanlığın sayfasına bakabilirsiniz...hangi okulda hangi branş eksikliği mevcut belirlenmiş durumda....umarım tayniniz çıkar ve sıkıntınızdan kurtulmuş olursunuz

emekli olarak değiştirmişsiniz yazınızı üstteki bilgileri önemsemeyin ...

01.10.2008 tarihinde yürülüğe giren 5510 sayılı yasa ile bakıma muhtaç çocuğu bulunan sigortalı bayanlar, her yıl için 1/4 oranında gün kazanmaktadır.Yani her yıl için 90 gün eklenmektedir.Ancak memur bayanlarda bu işlem nasıl olmaktadır, o konuda bence bağlı bulunduğunuz birimin personel servisiyle bir görüşün,

tayin dönemi açıldı ama nazilli de tek bir okul açık o da tam gün eğitim yapıyor. Ben kızımın okulu gibi yarım gün eğitim yapan bir okula gitmeliyim ki kızıma bakabileyim. bunun için raporlarla ilçe m.e. me gitsem neye dayanarak tayin isteyeceğim. Yazılı bir belge lazım. ya da örnek gösterecek bir mahkeme kararı

Üst Alt