Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dul ve yetim maaşında banka promosyonu var mı?

Eytperisan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
ilk maaşını annem anneannemden alıyor ve hep aynı bankadan almış bu bankayı değiştirse promosyon alırmı !?
ikinci maaşınıda vefat eden babamın memur maaşı 3 ayda bir alıyor oda başka bir bankada onuda taşısa promosyon alırmı ?

Taşımaya gerek yok, önümüzdeki Mart ayı üç yıl doluyor, promosyon üç yıl maaşını aynı bankadan alacağım diye tahattüt (söz) veriyorsun 2017,martta başladı

yani her iki maaş içinde promosyon alması mümkün sizin söyleme göre !doğrumu?

aynısı benim annemde alıyor aynı bankadan 2 maaş alıyor biri babasından biri eşinden ama tek promosyon veriyolar diğerini taşısa başka bi bankadanda alırmı ki acaba

HRY-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alf0606

farklı maaşlar oldugu için her ikisi içinde aynı bankadan alması gerekıodu.promosyon vaktı geldıgnde herzam kı aldıgnız yere sorun ikisine değil sadece birine verıyok derlerse o zaman promosyon vermedıgnız maaşı başka bankaya taşıyacagım ve ordan alcagım dıye blöf yapın.
not:tek promosyon alıo deyıksın mıktarı ne kadar belkıde iki maaşın prmosyonunu birleştırıp tek promosyon gıbı vermiş olabilirler

-mka
o zaman sormuştuk 2 tane maaş alıyoruz tek promosyonmu verilcek diye evet dediler sözleşme bitsin zaten başka bi bankaya taşıcaz

HRY-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alf0606

bence hemen değiştirmeyin önce araştırın taşıyacagınız yerde aynını söylerse taşımanın bi anlamı olmaz.şöle edın taşımayı düşündüğünüz yere ged,p böle bi durum var siz ayrı ayrı ikisi içinde promosyon verıonuz yoksa sadece bırnemı dıe sorun.şunuda sorun ikisini değilde birini getirsek o getırdıgımıze prom verırmısnız deyın cevap evet olursa birini oraya taşıyıp ordan prom alın diğeri içinde kaldıgı yerden prom alın böylelıkle ikisi içinde almış olursunuz:D

yetiiim aylığı promosonu ne kadar?

mugo
Hak sahiplerine bağlanan maaş oranına göre

mugo
her yetim aynı mıktarda almaz alamaz @(ben) in dedğı gibi yetim maaşının %de kaçını alıyosanız verılecek promosyonunda aynı %desini alırsınız

Üst Alt