55 gün önce geçirdiğim kaza neticesinde kalça kemiğimin sağtarafı iki yerinden kırıldı.başarılı diyebileceğimiz bir ameliyatdansonra. eve çıktım ve FİZYO terapiye başladım..eve çıkalı 48 gün ve fizyoterapiye başlıyalıda 38 gün oluyor. toplamda dolu dolu birer saatden 12 seans terapi gördüm...
ayak bileğimi ve ayakparmaklarımı kımıldatma yönünde hiçbir his yok..
fizyoterapist ayabileğimi çeviriyor..buruyor çekiyor vbg. hareketler yaparak beni bağırtıyor.
şu anda sadece oturuyorum ve %20 parsiyer yük verebiliyorum.. ileride DR. bileğe verdiğim yükü artıracak.
.not çok önceden geçirdiğim başka bir kazadan dolayı sol bacağımda sakat ve dizden aşağısını sadece bir baston gibi kulana biliyorum denge sağlamam bile yok..
sizlerin görüşü nedir.. bu bilek düzelirmi??
terapist yaptıkları normalmi yoksa çokmu sert..????? ???
düşük bilek işini en hızlı şekilde nasıl normale yaklaştıra bilirim..??
bu ağrılar ve acılar : bilek düzelene kadar devammı edecek...???
düşük ayak bileği olan arkadaşlarda ağrıve acı çekiyorlarsa hep ilaçmı kulanıyorsunuz.? nekadar kulanacaz bu hapları??
tüm arkadaşları SAYGILAR......
ayak bileğimi ve ayakparmaklarımı kımıldatma yönünde hiçbir his yok..
fizyoterapist ayabileğimi çeviriyor..buruyor çekiyor vbg. hareketler yaparak beni bağırtıyor.
şu anda sadece oturuyorum ve %20 parsiyer yük verebiliyorum.. ileride DR. bileğe verdiğim yükü artıracak.
.not çok önceden geçirdiğim başka bir kazadan dolayı sol bacağımda sakat ve dizden aşağısını sadece bir baston gibi kulana biliyorum denge sağlamam bile yok..
sizlerin görüşü nedir.. bu bilek düzelirmi??
terapist yaptıkları normalmi yoksa çokmu sert..????? ???
düşük bilek işini en hızlı şekilde nasıl normale yaklaştıra bilirim..??
bu ağrılar ve acılar : bilek düzelene kadar devammı edecek...???
düşük ayak bileği olan arkadaşlarda ağrıve acı çekiyorlarsa hep ilaçmı kulanıyorsunuz.? nekadar kulanacaz bu hapları??
tüm arkadaşları SAYGILAR......