Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşük ayak sorunu ve afo kullanımı..?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bnim her iki ayağımda da düşük ayak var ama kaza ile değil hastalıkdan snra oldu yani kırılan bir kemik kas yok sdce sinir uçları zedelemmiş nörolojik bir hastalık felç gbi birşey geçirmiştim çok ftr gördüm ama ayağımda düzelme olmadı acaba ameliyatı varmı bunun? plastik cerrahiye gittim kaslarıma baktı ayak kaslarım güçlü lsaydı ameliyat yapardım dedi ayak baldırlarımda hiç kas yok.birde kullandığım afo kırılıyor ölçülü arkası kapalı afo yaptırdım ama kullanamıyorum yara yapıyor ayağımın altı yanıyor ne yapmm lazım ameliyatı varmı cihazı ne yapmm lazım ayakkabıya bile zor giriyor çok hantal

kullananlar cevap yazarsa düşük ayak sorunu olan cvp yazsın arkadaşlar

kifidis veya otto bock ürünlerini denemenizi tavsiye ederim, internetten araştırabilirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun.Statik afo'lar aktivitesi yüksek hastalar için hantal kalmakta haklısınız eklemli afolar veya dynamic walk gibi hareketli ortez kullanmanızda fayda var...

Üst Alt