Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

e-Devlet'te adıma icra gözüküyor ama borcum yok!?

sunnshine

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
1
E devlette adima gözüken icra dosyalari var ancak açılmıyor. Borcum yok zaten bildigim. Sistemde yasanan teknik aksaklık nedeni ile isleminiz tamamlanamadi diye hata veriyor. 3 gün oldu hala aynı hatayi veriyor milyon defa denedim. Bu ne olabilir ?

sunnshine
E haciz sorgulamadan bakın e devlette kim tarafından haciz konulduğu görülür resmini at istersen

şu an e devlette önceden icralarınız varsa ve ödediyse sistemsel sorunlardan dolayı gözüküyor. yada uyap a girin ordan daha iyi görürsünüz

Barda5
Icra gozukuyor hemde 2 farkli dosya. Ama detay gor deyince hata veriyor. Resim atmayi bilmiyorum .
HakanEs26
Hic borcum yokki. Uyap dediginiz nedir? E devlet uzerinden mi bakacagim ?

turkuaz06

Farkli ilde ikamet ediyorum. Borc gözüken il sivas 4. Mu 5. Mi ne diyor icra müdürlüğü diye geciyor

Genel haciz yoluyla takip ne demek ? Yani odeyemedigim kredi borcum vardı onu biliyorum ama düzenli olarak ödüyorum . Icralik olmuş demekki. Arabama el koyabilirlermi ?

Evet üzerinize ne varsa icra el koyabilir. Banka hesabınıza e haciz uygulanabilir.

Ama ben ödüyorum duzenli olarak. Nasil konu buralara geldi anlamadım gercekten

Üst Alt