Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-devlet'te görünen 2022 maaşı miktarı ne mi brüt mü?

Kayamuhammed

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bir sorum vardı arkadaşlar bu e devlette gözüken miktar brüt mü yoksa net alacağımız ucretmidir

Kayamuhammed brüt net olayı yok:) ne ödenecekse o yazar:) ilk defa mı 2022 aylığı alacaksınız? vakfa ne zaman başvurmuştunuz ve size başvuru alındı belgesi ne zaman verilmişti? rapor oranınız kaç?

Kalem Hanım Vakfa 21.11.2016da başvurmuştum rapor oranı %49 ama bana başvuru alındı belgesi gibi bir belge vermediler

Kayamuhammed ilk defa alacaksın di mi? kasım ayında vakfa başvurdugunda raporunla birlikte mi başvurmuştun? e-devlette ödeme miktarı yazıyor mu?

Kalem Hanım Evet ilk defa alacağım ve raporumla başvurmuştum raporuma göremi veriyor orana göre yani bana yazılan miktar burdaki miktardan biraz farklı da o yüzden sorma gereksinimi duydum

Kayamuhammed sana detaylı açıklama için onca soruyu sordum zaten. rapor oranın % 49
rapor oranına göre mart dönem aylığın (mart,nisan,mayıs)= 1059,64 TL

eger kasım ayı başvuru tarihinse, aylık başlangıç tarihin 1 aralık olur. bu durumda 1 aralık'tan bir mart'a kadar birikmiş paran 706,42 (ocak+şubat) + 342,92 (aralık) = 1049,34 TL'dir.
Toplam 1049,34 +1059,64 = 2108,98 TL görünüyordur e-devlette.
tabi başvuru tarihin kasımsa. başvuru tarihin kasım değilse bu hesap değişir. e-devlette ne kadar yazıyor?

Üst Alt