Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-ticaret yapmak istiyorum. Ziraat Bankası kredi verir mi?

eyupakts

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 22 yaşındayım %78 engelli raporum var gözlerimde bir problem var neyse asıl konu şu ben Et-icaret yapmak istiyorum bunun için hiç bir sermayem yok engelli aylığı alıyorum bir kaç yerde okudum ziraat bankası kredi veriyor diye
yani şubeye gitsemyada arasam iş kurmak amacıyla kredi verirler mi ?
her hangi bi yerde calısmıyorum sigortam vs yok ama aylık var diye verebiliyorlar diye duydum

bilenler veya alanlar varsa bilgi verebilir mi çok önemli benim için
ve bu süreç nasıl işliyor veriliyorsa ?

Merhaba kardeşim öncelikle istemekte olduğun şey oldukça güzel bu yönden tebrik ederim
lakin 2022 maaş statüsünde değil sosyal yardım statüsündedir
a veya b bankası farketmeksizin gelir olarak ele alınmaz
bu tamamen kredi alamazsın diye birsey degil bireysel kredi puanın yüksekse eger üzerinde herhangi bir icra borc vs vs yok ise
adına olan faturaları düzenli yatırdıysan zaten istedigin bankadan kredi alabilirsin
son zamanlarda çıkan haberlerde engelli maaşı alanlara kredi haberleri asılsız diyebilirim
ptt sadece emekli maaşı alanlara kredi veriyor onunda faiz oranı %2,49
detaylara bakmak istersen daha iyi fikir sahibi olmak adına
https://www.ptt.gov.tr/Sayfalar/Banka/BankacilikIslemleri.aspx#ptt_ptt_kredi_islemleri

Teşekkür ederim bilgi için , yani iş başa düştü kendi sitemi açıp artık dropshopping stoksuz e ticaret yapmaya calısacagım ilk baslarda bakalım .
tekrar tesekkürler

Üst Alt