12/5/2011 perşembe günü sabah saat 10:00 sıraları 2000-125 nolu iette şöförü ben agır engelliyim refakatli olarak kartım var kardeşimle otobüse bindik fakat bu otobüs şöförü bizi aşşağılar gibi bune ya hep beleş deyip bizi aşşaglargibi milletin içinde küçük düşürdü
bu şöförden şikayetciyim
bunların buşekilde konuşmaya hakı var mı sicil numarasınıda vermedi şikayet edecegimi söyledigim halde dalga gecer gibi "istedigin yere şikayet et" dedi arac nosu 2000-125 89 a sögütlü çeşme-zeytinburnu
bu gibi görgüsüz egitimsiz şöförler nasıl calışıyor nereye şikayet etmeliyiz bizi beleşçi asalak gibi görüyorlar ama yedi sülaleleri otobüslerden üçretsiz yararlanıyor
kendilerine gelince birşey yok ben bedava biniyorum diye güçlerine gidiyor
anlamak mümkün degil
bu şöförden şikayetciyim
bunların buşekilde konuşmaya hakı var mı sicil numarasınıda vermedi şikayet edecegimi söyledigim halde dalga gecer gibi "istedigin yere şikayet et" dedi arac nosu 2000-125 89 a sögütlü çeşme-zeytinburnu
bu gibi görgüsüz egitimsiz şöförler nasıl calışıyor nereye şikayet etmeliyiz bizi beleşçi asalak gibi görüyorlar ama yedi sülaleleri otobüslerden üçretsiz yararlanıyor
kendilerine gelince birşey yok ben bedava biniyorum diye güçlerine gidiyor
anlamak mümkün degil