Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet Harcı ne kadar ödediniz?

HANC1

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
2
H sınıfı ehliyet için Halk banka ödeme yapan varmı ? Toplamda ne kadar ödediniz ? Kaç tane dekont aldınız ?

Ben bugün 242 TL ödeme yaptım 4 adet dekont verdiler her dekontta ayrı fiyat yazıyor bir yanlışlık olmuş olabilirmi ?

ya ben zaten H ehliyet alırken butun harçları ödeyip aldım neden bunu değiştirirken para ödüyorum boyle saçmalık olmazzzzzz

Devlete para lazım örnek ehliyet yenileme , nüfus cüzdanı yenileme , kpss ücreti , ekpss ücreti , ÖSYM yapmış olduğu tüm sınav ücretlerini Türkiye ` nin nüfusu ile çarptığında güzel gelir elde ediliyor.

İron

Neden böyle düşünüyorsun adamlar asgari ücreti 1404 tl yaptı çok iyi para benzin 5 tl çok çok ucuz lütfen yorumlara dikkat edelim onlar konuşur akp yapar :D

Yeni alıyorsanız bu fiyatlarda. Geçen yıl yani 2016 aralıkta arkadaşım aldı oda 230 lira civarında ödedi.

haklısın hükümet bugün emekliye %4.65 zam yaptı. Baba zam harca harca bitmez.

banada 200 TL dediler. başvururken ben 40 TL ödeyip geçtim
nasıl mı
KBB bölümü 40 tl sadece KBB yapıp sağlık raporu aldım. H Ehliyet alabilir yazısını yazdırdım ve gittim emniyete aldım ehliyetimi.
Numune hastanesi :)

b sınıfı ehliyet harcı

merhaba b sınıfı ehliyet harcı 2017 de 433,10 TL+ 117 TL + 22 TL olarak görünüyo
hehangi br indirim yok mu

2024 Nisan itibarı ile H sınfı ehliyeti Engelli B ehliyet (Sınırlı Kullanım Kodları olan Ehliyet) 'e çevireceğim ödemem gereken harç ücreti ne kadar , eski ehliyetimi 2005 yılında almıştım ?

H sınıfı ehliyetten Engelli B ehliyetine geçiş yapacağım .
Aşagıdaki 3 kalemi de ödemek zorundamıyım :

1-)“Vakıf Hizmet Bedeli” Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Hesaplarına 230,00 TL
2-)“Değerli Kâğıt Bedeli” Vergi Tahsil Yetkisi Verilen Banka Hesaplarına 990,00 TL
3-)“B” sınıfı için (Engelli "B" Sertifikaları da Dahil) Harç Ücreti Vergi Tahsil Yetkisi Verilen Banka Hesaplarına 3.945,40 TL

Son düzenleme:
Üst Alt