Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet yenileme sürecinde aile hekimine gitmek şart mı?

Danua.

Üye
Konular
106
Reaksiyonlar
2
1-) Hsınıfı ehliyet yenileme sürecinde aile hekimini aradan çıkarıp direk hastaneden rapor alabilir miyim ?

2-) Ötv indirimli araç alımı için alınan rapor , Ankara merkez sağlık kuruluna gidiyor mu , değerlendirilmek için ?

Son düzenleme:
Aile Hekiminden Sevk Alarak , Osmaniye polikliniğine gittim , sürücüler için sağlık raporunu aldım , raporda komisyona sevk dedi.
Bana mesaj geleceğini komisyon yerini bildireceği söylendi. Bu durumda elimde ki raporu il sağlık müdürlüğüne götürmeme gerek var mı ?

https://i.hizliresim.com/4zj4z18.jpg

@Danua.

Bazı büyükşehirlerde ilçe sağlık müdürlüğü komisyonuda olabiliyor. İl sağlık müdürlüğü ile iletişime geçip sorabilirsiniz belki bulunduğunuz ilçe uygun olabilir. Komisyon sonuçta yapılan başvurulara göre bir liste oluşturuyor gitmeniz daha sağlıklı olur. Ben başvuruyu Ankara'da bağlı olduğum ilçe sağlığa giderek yaptım. Bu verilen komisyona sevk yazısını götürdüm kimlik fotokopisi aldılar ve komisyonun toplanacağı günü daha sonra telefon açarak bildirdiler. Bazı komisyonlar mesajda gönderebiliyorlar dediğiniz gibi.

Üst Alt