Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet yenilemek için kurula girerken ÖTV muafiyeti de belli olacak mı?

Çernobil

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Ben ehliyet yenilemek için sağlık kuruluna gireceğim. ÖTV muafiyeti nasıl belli olacak? Onun için ayrıca bir şey yapmama gerek var mı?

sehir devlet hastanesinden rapor al erişkin saglık kurulundan ötv icin belirt hastanede bi fotograk kimlik fotokopisi al snra randıvu günün gelince git hastaneye 1.300 tl civarı para yatırcam hastaneden snra tek tek doktorları gezecen snra dosyayı teslim edip kurula cılacan 15 gün snra raporun cıkacak sana ötv yi uygun görürse snra il saglık müdürlügne gidecen oda ayrı kurul kod verecek uygun görürse yani 2 ay isin var ehliyetle beraber))

@Ferhat3333,
1- fotoğraf orada webcam'den çekilmiyor mu?
2- 1300 de neyin nesi? nereye yatıracağım?
3- asm uzmana sevk edip uzman da il sağlık komisyonuna sevk etmiyor muydu ehliyet yenilemek için?
4- 3 numarayı yapmak yerine direkt sağlık kurulundan randevu alsam ehliyetim de yenilenir mi?
5- 11.20'de sağlık kurulu randevum var. 40 dakikada işler yetişemez diye erken gitsem, beni alırlar mı? 11:20'de gitsem o gün işler biter mi?

Randevuna erken git. Kayıt sırasında seni yönlendirirler. Kolay gelsin

@samuray42,

Engelli ehliyeti almak için tüm bu çabam zaten. Ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum. ASM doktoru iki yerden sevk etti, özel hastaneye gittim oradaki uzman doktor ise "Biz sadece rapor veriyoruz, komisyona sevk etmiyoruz" dediler. Ama araştırmalarımın tümü uzman doktorun İl sağlık komisyonuna sevk edeceği yönündeydi.

Git sehir hastenesne komisyona sevk iste 300 tl yatr hastanede bu kadsr basit

@Ferhat3333,
şehir hastaneleri uzak ya bana. oradan da hiçbir işlem yapmadan geri döndürecekler şimdi gitsem, boşuna gitmiş olacağım. ne yapacağımı bilemiyorum. ehliyet yenilemek gerçekten çok zor. bir de ötv muafiyeti için ayrıca bir şey yapman gerekiyor diyorlar. yarın eden aldığımı bilmediğim bir sürücü sağlık kurulu randevum var ama o belgeyi de nereye vereceğimi bilmiyorum açıkçası.

Üst Alt