Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetinde otomatik vitesli araç kullanır yazan biri özel donanım raporuyla araç..?

egelipasha

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
h sınıfı ehliyetinde otomatik vites yazan bir engelli arkadaşım özel tertibatlı araç kullanır ibareli sağlık raporu alması durumunda ötv , mtv muafiyetli araç alabilirmi? cevabınız için teşekkür ederim

Çok kazık bi soru :)

Aslında, sürücü belgesinde/dosyasında "özel donanımlı araç kullanır" yazmıyorsa, özel donanımlı araç da kullanamaz, diye çok net bir cevap verebilirim. Ama diğer yandan bu ayrıntıyı fark edecek babayiğit emur var mıdır, ondan çok emin değilim.

Araba alır, ona şüphe yok. Benim korkum, olası bir kontrolde/kazada "yetkisiz sürücü belgesi ile araç kullanmak"tan ceza kesilip kesilmeyeceği...

yorumlarınız

yorumlarınız çok çabuk geldi teşekkür ederim verimli bir site bence

Özel tertibatlı araç kullanması uygundur.ibareli raporla birlikte trafiğe gider ve ehliyetine yazdırırsın.Nedenine gelince; aracın tüm işlemleri yapılırken aracın trafikten onaylanması gerekmekte.Araç onaya gidince Trafik, ehliyet ve raporonuzu incelediğinde bunun farkına varacaktır.ilerde sorun yaşamamanız için bu ibareyi ehliyetinize yazın.

trafik

teşekkür ederim hem otomatik vitesli hemde donanımlı araç kullanır ibaresini yazdırmaya çalışacağım bakalım ne olacak

elden debriyaj aparatlı

bugün trafiğe gittim arkadaşlar özel tertibatlı araç kullanır raporunu gösterdim nasıl bir tertibat gerekli diye hastaneden yazdırmam gerekiyormuş elden debriyaj aparatlı yazdırsam olurmu acaba

selda hanım yukarıda yazdım durumumu zaten bugün yazdırdım ortopedi doktoruna "düz vitesli elden debriyaj aparatlı " diye perşembe heyete gireceğim tekrar sonucu yazarım buraya

işin en ilginci trafikteki memur arkadaşlar özel tertibatın ne olduğunu doktorlara soruyor doktora gidiyosun ben ne anlarım tertibattan diyor benim söylediğim ibareyi rapora yazıyor kurumlar arası iletişim anlaşma sıfır

Üst Alt