Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS giriş belgeleri açıklandı mı?

Konular
45
Reaksiyonlar
0
Sınava giriş belgeleri açıklandı mı?

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kbenly

yok canım o kadar da geç kalmaz heralde. gerçim ben hazırlanmıyorum ama içimde garip bi ümit var nedense

ahmet22 aynı durumdayız bende de o garip umuttan var. Belki hayat bize gülecek bu sefer

Benim kafama birşey takıldı benim 3 diplomam var olurda kazanırsam hangi branştan atanırım.

Bitmeyenumut en yüksek eğitim seviyesinden sınava girmeniz gerekir. Buna bağlı olarak da açılacak kadrolara göre tercih yaparsınız. Kendi alanınızda açılırsa kadro, bunu kodlardan yola çıkarak yazarsınız. Olmadı düz memurluk yazarsınız.

2 tane 4 yıllık lisans.
1 tane ön lisans.
Dolayısıyla iki tane lisanstan tercih yapmam lazım ama hangisinden. İnsan kaynakları yada iktisat.

Bitmeyenumut sınava Lisanstan girmeniz şart zaten. Lisans tercihleri arasında insan kaynakları veya iktisat mezunları için kodlar olursa her ikisini de seçebilirsiniz. Olmazsa düz memurluk kodlarından yazarsınız.

3 hafta sonra

3 hafta sonra ekpss yapılacak ve sınavın içeriğini hiç bilmiyorum normal kpss'ye 2 kere girdim ikisinden de 70 ve üzeri aldım bakalım durum ne olur.

kpss bende gırdım 70 aldım ekpss ılk kez gırıcem lısans mezunuyum ısletme bolumu nasıl tercıh yapılır ne edılır hıc bılgım yok :S kod lar falan warmıs ama anlamadım

Ben iktisat, insan kaynakları ve radyoloji teknikerliği mezunuyum benimde kafa çorba. Hangi mesleği icra ederim kazanırsam hiç bilemiyorum.

Üst Alt