Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için çipli kimlik almamız şart mı?

qsmuck

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. 1 yıl önce %48 oranında engelli raporu aldım ve bu sene yapılacak olan EKPSS sınavına ilk defa gireceğim. Bu sınava girmek için kimliklerimizi yenilememiz gerekiyor mu yani ÖSYM'nin bu konuda getirmiş olduğu bir zorunluluk var mıdır? Bunun yanında ilk defa gireceğim için bir küçük soru daha sormak istiyorum bilen arkadaşlara. Başvuru yaparken ilk önce nereye gitmemiz gerekiyor? Aile ve Sosyal Pol. il müdürlüğüne mi yoksa direk ÖSYM merkezlerine mi? Teşekkürler

qsmuck

İkinci soruyu tam hatırlamıyorum ama ilk soru çipli kimlik gerekmez sadece tercih yaparken hangi kimlik ile gireceğinizi belirtmeniz gerekiyor.

Aile sosyal politikalara gideceksin başvurular başladığında raporu ordan onaylatıp ordan ösym ye :)

Üst Alt