Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atananlar kaç saat çalışır?

Barisgzl1

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
24
EKPSS Atananlar kaç saat çalışır ? örnek verim 8 17 mi ?

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa göre ,memurlar günlük 8 haftalık 40 saat çalışma ile sorumludur.

100.maddeye göre engelli memurların mesai süreleri farklı düzenlenebilir.

(y)E-KPSS ile atanmak , kişiye "az süre çalışmak" gibi bir ayrıcalık sağlamaz ama verilen işler yapabileceği zorlukta ayarlanır...

@perseküsyon,
Bu dediğiniz doğru ama müdürün amirin insafiyetine bırakılmış bir durum kesin hüküm içermiyor ucu açık bir durum

@karakaya,
100 madde amirin müdürün insafiyetine kalmış bir durum kesin hüküm içermiyor önü açık bir durum

@karakaya
Ona bakarsan ben de şizofreni (F20) hastasıyım. Ama işime her gün zamanında gelirim 08.30-17.00 arası çalışırım.

@nikola_tesla
Mevzuatı senin kadar bilmiyorum ama müdürden kısa süre çalışmak istiyorum gibi bir talebim olmadı

@perseküsyon, 100.madde her engelli için uygulanmaz.Ağır bedensel engelli bir memura sabah 9 akşam 3 denilebilir.
İnsiyatife bağlı bir durum.

@kenanivedi, elinde "aşırı dikkat gerektiren işlerde çalışamaz" gibi bir heyet raporu varsa sıkıntı yaşamazsın.

Üst Alt