Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya abi Allah aşkına 1 yorum hariç diğerleri mantıksız konuşmuş E-KPSS tercihleri ocakta yapılır şubatta açıklanır nokta ! 2020 den beri sistem bu şekil yürüyor itiraz eden arkadaşlara gösteririm son 4 yılın E-KPSS takvimini bende çok istiyorum şimdi 3-4k alım yapsalar hatta daha da fazla alım olsa keşke.. ama 4 yıldır sürünüyoruz 89 aldım işe yarayıp yaramayacağını bende bilmiyorum o yüzden ocağa kadar bu soru sorulmasın seçimlerde bile yüksek alım yapılmadı ne yerelde ne genelde o yüzden bir mucize olmadığı sürece durum bu...
3 atama sözü verdiler 2016 bir kere tutular birdaha arkası gelmedi hep 2 tercih oldu. ocak aylarında alınıyor tercihler. aralık ayında yazı gidiyor kurumlara.
Arkadaşlar son 4 yilki alimlara baktiginizda tercihler her yil ocakta sonuçlarda subatta aciklaniyo ancak su husus çok önemli kadrolarda %3 dilimi %10 olmadikca çoğu arkadasim benim gibi 10 yildir atama bekler vede alimlarda kadro sayisi en az 12000ile 15000 olmasi lazim ülkenin durumu ortada bu durumda benim söylediklerim buyuk bir HAYAL.....