Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik, su faturalarında indirim olduğunu duydum, doğru mu?

oguz gun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar evdeki faturalarda engellilere sitedeki yazılardan indirimli oldugunu okudum dogrumu dogru ise babamın üzerine olan faturaları üzerime alıp faydalanabilirmiyim? nasıl halledecem bunu?

Bazı yerel belediyelerde özellikle su faturalarında özürlü indirimi var.(Hatay da olduğu gibi) fakat butür indirimler İstanbul için sözkonusu değil.(Bir ara İSKİ'ye mail atmıştım,yazıyı bulamadım ama indirim olmadığını yazmışlardı.)

slm

zonguldak belediyesine rAporla giderseniz yüzde 50 indirim uyguluyolar....

ben orduda yaşıyorum ve suyu %50 ucuz ödüyorum. güzel bişi. inşallah tüm illerde uygulamaya geçer...

Tabikide indirim var. su faturasında var.
Elektrik faturalarında gazilere var. Ama biz engellilere yoktur.
Bunun için bir girişim yapsak ne dersiniz ?

Site adminine duyurulur.
Elektrik faturalarında da indirime gidilmesi yönünde bir çalışma yapılsın.
Bizde çalışmayı destekleriz.

evet arkadaşıma katılıyorum kesinlikle engelli arkadaşlar için türk telekom tarafından Adsl indirimi yapılması gerekmektedir.

elektrik faturası duymadım ama,su faturasında %50 indirim var..sakaryada bende faydalanmaktayım...telekom olayına gelince de inşallah olur valla olursa çok da iyi olur arkadaşlar..lakin artık telekom yabancıların tekelinde olduğu için indirim beklemekte pek doğru olmasa gerek:)

sevgili ndipi;

haberleşmede bir kaç firma olamayacağında(çünkü alt yapı sorunu) tek bir haberleşme olan telekomun tekeli kayıtsız şartsız devam edecektir..şimdi baktığımızda aslında bu çok çok tehlikeli bir durum..çünkü oluşabilecek bir savaş durumunda haberleşmeden yararlanmak imkansız...neyse başka konuya geçmiyelim:) telekom şu an en kötü bağlantıya en yüksek bedeli ödetmeye devam etmekte.birde üstüne üstlük kampanya yaptık..herkes internet sahibi olsun diye ucuzlattık demeleride ayrı bir durum(nasılsa salağız ya yiyoruz hani sözüm ona)en pahalı ve en kötü interneti kullanıyoruz...hoş bir tarife beklemek de bir nevi mucize olur engelliler için

sevgili ndipi;

aslında telekom özelleşmye gittiği günden itibaren biz vatandaşın canı daha fazla yanmaya başladı..ucuza kapatılan telekom kaşıkla verdiğini kepçeyle halktan toplamaya başladı nitekim..nedenine gelince de;hiç konuşmasanda 25 milyon ödüyorsun:) cart vergisi curt vergisi adı altında kopardıklarını aldılar:) bunun üzerine her ay 35-40 milyon doğru düzgün yapmadığımız konuşmalar için ödeme yapmaya başlayınca tutup;telefonu kapatma yoluna gittik...lakin evde internet bağlantısı olduğundan dolayı eğer kaparsak net bağlantımızında gideceği söylendi...bunun üzerine bizde içerden konuşmayı kapattırdık ve şu an sadece dışardan gelen telefonlar dışında haberleşme devri kapandı bunun içinde aylık 10-15 arası bir vergi veriyoruz...ve +256 sınırsız net bağlantısıyla bu bize 60-65 milyona mal olmakta...bu haberle ilgişli açılan bir kaç dava var aslında..eğer o davalar sonuçlanırsa emsal gösterip adsl alabilirsin...ve bizde telefonu kökten kapatabiliriz bu durumda..eğer sonuç alınırsa araştırıyorum devamlı senide bilgilendiririm..çünkü bu konuyla alakalı bir mahkeme kararı beklenmekte...

eğer bu yola başvurup sonuç alırsanız bilgim olsun:) ikinci mahkeme de benden gelir akabinde.:)

sLm ben de istanbul b.çekmecde yaşıyorum su faturasın da indirm var ı varsa neler yapmam lazım acil cevap verirseniz sevinirm

Ben manisada yaşıyorum iki çocugum özürlü ikisinde raporunu ve nüfus cüzdanı fotokopisini götürdüm birde dilekce yazıyorsunuz su idaresine baş vuruyorsunun yıllık olarak bir kişiye 40 metre küp indirim yapıyorlar iki çocuk toplam 80 metre küp indirim yapılıyor bilginize

Arkadaşlar yeni tuttuğum evin elektrik sayacını üzerime aldım fakat herhangi bir vergi muafiyeti yada indirim yok dediler, güncel bilgisi olan varsa yazabilir mi?

çoğu şehiirde engellilere su indirimi var da;elektrik indirimi başladığını duydum bu gün,bilgisi olan varmı?

Konya da da su da %50 indirim var elektrikde bir fark yok

Arkadaşlar elektirik ve ADSL indirimi izmirde olursa lütfen yazarmısınız herkese iyi geceler

Burdur'da Su İndirimi Uygulanıyor Elektrikte Böyle Bi Uygulama Yok Şimdilik.

telkom telwfon ve adsl de boyle bır uygulama varmı ..

slm arkadaşlar kocaelide su indirim varmı varıs yazarmısınız ben bilmiyorum slm ve bua ile kalın

İZMİR de hangi indirimler uygulanmaktadır.Bilen var mı?

engellilerin en fazla yaşadığı istanbulda bir indirim yok

arkadaşlar ülkemizdeki bir çok belediyede su indirimi var ama elektrik,telefon ve adsl indirimi maalesef yok

İSTANBULDA NE SUDA NE ELEKTIRIKTE KURUŞ İNDIRIM YOK!!! kim takar engelliyi yoksulu, ıstersen ödeme... alacakları faiz için onlar ancak ellerını ovuştururlar.olmadı gelır sayacına mühürü vurur gıderler.ölmüşsün kalmısssın kıme ne?

DjKarakurt;

İZSU %50 su indirimi uyguluyor..

iskiye diger birçok illlerin yüzde elli indirim yaptığını vurgulamak lazım

hera;
Peki bu işlemi nasıl yapacağım ve TEDASta böle bişi varmı yoksada nasıl ayarlarız

istanbulda suda indirim bazı bölgelerde 1 ocaktan itibaren başladı arkadaşlar.ben yaptırdım.

Üst Alt