Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrikli motorsiklet aküsü akülü tekerlekli sandalyeye uygun mudur?

johnwjr

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Selam,

Bazı arkadaşlar elektrikli motorsiklet akülerini akülü sandalyelerde kullanmaya başladılar. Acaba nasıl sonuç verir ? teknolojisi uyar mı ne dersiniz ? denemeli mi ?

Kullanan arkadaşlarınızdan bilgi alıp bizlede paylaşsanız?

3-4 ay beklemek lazım daha yeni kullanmaya başladılar çünkü ... belki teknik bilgisi olan ve daha önce kullanan başka arkadaşlar vardır diye buraya açtım konuyu

bende 3 teker trophy5 var ne tür akü bulsam tıkıyorum istanbuldan arkadaşalrdan isitiyorum bulup getiriyolar amperi bile hiç fark etmiyor şuanda yuasa 65 am var 2 adet istanbuldan hurdadan geldi sözda trafo aküsü 2 senedir kullanırım sorun yok

kesinlikle iyi olur bisiklet aküsü hatat araştırmam sonucu eger beyinlerinizde sıkıntı olursa bisiklet beyinleri oluyor 150 tl alın taktırın boşa 1000 tl vermeyin beyinlere

Üst Alt