Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimdeki %90 raporla ötv istisnasından yararlanabilir miyim?

fasaya

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
%90 vergi indirim raporum ile ÖTV istisnasından faydalanabilir miyim? benden yeni rapor istenirmi

Hayır, özellikle otomobil satın almak için rapor alınmalı. Yani rapoırda otomobil alımı ile ilgili ibare olması şart.

3 yıl önce Nakil vasıtalar vergi dairesine vergi indirim belgemi gösterdim ve bava ötv istisnası için yeterlidir dendi

Bilemiyorum... Ben hem söylediğim şekilde tecrübe ettim. Raporun alınış amacında ne yazıyorsa, o amaçla kullanılabilir...

nasıl arac alırım

gözlerimdeki rahatsızlıktan dolayı bana H ve B sınıfı ehli yet vermiyorlar Vergi indirimi ile ilgili raporum %90 bununla başkasının kullanımı için ÖTV istisnası ile araba alabilirmiyim ne yapmam lazım

%90 ve üzerinde, özellikle vergi muafiyetli otomobil almak için talep edilmiş sağlık raporu alırsan, evet, başkasının kullanabileceği statüde ÖTV muafiyetli otomobil satın alabilirsin

Üst Alt