Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ellerini kullanamayan biri (tetrapleji) öğretmen olabilir mi?

serhatsafkan

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selamlar;

9 ay önce trafik kazası geçirdim tetraplejiyim.Ellerimi ve ayaklarımı kullanamıyorum.Kaza olduğundan yeni mezün olmuştum.Bölümüm rehberlik. Bu eksikliklerimle öğretmen olabilirmiyim?Yada öğretmen olabilmem için en azından 1 elimi kullanmam mı gerek?Sonuçta ders anlatmayla ilgili bir bölüm değil benimki.

Geçmiş olsun arkadaşım .Zannediyorum çalışıp çalışamıyacağınız hastane raporuyla belirtilmesi gerekiyor.Umarım yapabilirsiniz.Beynini kullanamayan o kadar öğretmen var ki .

serhatsafkan

Bir sorun olmayacaktır diye düşünüyorum. Konu hakkında daha somut bilgisi ya da deneyimi olan var mı?

Yazi yazabiliyor musunuz? Çünkü bazı evrak işlerinde aktif olmanız gerekecektir. Bu konuda yardımcı bulabilecekseniz bir problem olacağını düşünmüyorum. Sonuçta rehberlik anlatacaksiniz, konuşacaksıniz rehberlik edecekseniz. Eğer ki aynı branşta başka bir arkadaşınız olursa okulda inanıyorum ki müsamaha çerçevesinde bir problem olmayacaktır. Mesai arkadaşlarınızın vicdanlı olması gerek ve en azından bı şeyler yapabileceğinizi de göstermeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Genel olarak durumunuz nasıldır?

msait19

ne yazık ki ellerini kullanamıyor.bileklere kadar güç var onun dışında belden aşşağısı çalışmıyor.

Üst Alt