Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşı evde ödeme ile alıyorduk. Ödeme zamanında evde bulunamadık!?

Emrealt

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selamünaleyküm arkadaşlar babam engelli ve emekli maaşını evde alıyor cenaze nedeni ile acil şehir dışına çıktık ve maaş dağıtan görevli bizi evde bulamadığı için emekli maaşını alamadık istanbul topkapi ptt den dağıtım yapılıyor telefon ile ariyorum günlerdir ama açan yok şubeye gidip işlem yapsam babamı isteyecekler babamı oraya götürmem imkansız bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi acaba neredeyse 10 gündür uğraşıyorum. 10 ilçede 70 80 tane şubenin telefonunu aradım açan yok.

@Emrealt, Babanıza geçmiş olsun, vefat eden kişiyede Allah rahmet eylesin.

10 gündür telefonla uğraşmak yerine siz veya aileden birisi PTT' ye gidip bu özel durumunuzu anlatıp, artık evde olduğunuzu söyleseydiniz belki bir boşluk olup tekrar maaş ödemesi için eve ziyaret yapılabilirdi.

@BnymnYldz Allah razı olsun ama emeklinin kendisi olmayınca işlem yapmıyorlar. Daha önce bir görevli direk vezne bölümün telefonu nu vermiş benzer bir durumda bu sekilde telefonu ile halletmistik şimdi yıllar oldu telefon no yok olanida açan yok. Belki ayni durumu yaşayıp elinde telefon numarası olan birisi vardır diye ümit ediyorum.

Son düzenleme:
Başka bir ptt şubesinden bizim bağlı olduğunuz ptt vezne görevlisinin şahsi numarasını alarak hallettim. Vezne görevlisi şahsi numarasını vererek gerekli yardımı yaptı ve aynı gün maaş geldi.

Üst Alt