Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşım durdurulup yeniden bağlanmıştı. Şimdi maaşımı düşürmüşler!?

celal956

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
raporla 2015 yılında emekli oldum 2018 de süresiz olan raporumu olmasına rağmen yeniden rapor istediler ve hastalıklarımı eksik yazmalarından dolayı rapor oranımı düşürdüler bende il sağlık müdürlüğüne itiraz ettim ve 2019 da yeni rapor çıkardım maaşım tekrar bağlandı 2022 yılında maaşınız yanlış hesaplanmış dediler ve 11000 tl borç çıkarıp maaşımı düşürdüler geçen baktım emeklilik tarihimi 2019 yapmışlar benim emekliliğim iptal olmadı çünkü geçmiş aylıkları geri iadesini istemediler durdurldu maaşımı düşüreblirlermi itiraz dilekçesi yazsam kabul olurmu acaba

@celal956,
bu ne saçmalık ya KDK ya başvurun SGK yı şikayet edin yıllarca farketmeyip gidip bir de borç çıkartmak nedir?

2015 ile 2018 yıllarında raporları süreli işte devlet sizden 3 yıllık hakkını alabilir içeriye borçlanabilir 2019 yeni rapor çıkarıp süresiz rapor aldıysanız bile bu yılına kadar devlet sizden para kesinti yapamaz ama siz o 3 yıllık itirazı için avukatlara danışmanı öneririm. yanlış bilgi vermek istemem ama 2015 - 2018 yıllarında sanki devlete dolandırmış gibi yapmıştınız.

merhaba arkadaşlar benimde önerilerinize ihtiyacım var 2018 de süresiz raporumu yenilememi istedi ssk rapor oranımı düşürdüler il sağlığa itirazettim 2019 da yeni raporumu çıkardım maaşım tekrar bağlandı fakat 2022 de aylığınız yanlış hesaplanmış diye bana 11000 tl yersiz ödeme çıkardılar ve maaşımı düşürdüler geçenlerde baktığımda emeklilik tarhimi 2019 olarak yenilemişler ben 2015 de emekli olmuş idim maaşım durdurulmuşdu emekliliğim iptal olsa geriye dönük ödeme çıkar diye tahmin ediyorum acaba maaşımı ssk düşürebilir mi ve itiraz etsem sonuç çıkar mı şimdiden teşekkürler

Üst Alt