Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşım yetmiyor, iş ilanlarına başvurularım da kabul görmüyor!?

fatih8080

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar vergi indiriminden emekli oldum fakat aldığım maas yetmiyor 1650 tl alıyorum is bakıyorum fakat firmalardan dönüş olmuyor secret ,kariyernet,eleman net işkur ilanlarına cv gönderiyorum bazi firmalari arıyorum yinede dönüş olmuyor pandemi den önce işkur firmalarla aracılık yapıyordu simdi oda yok napacagimi şaşırdım daha önce 8 yıl özel sektörde ürün plânlama departmanında uzman yardimci olaarak çalıştım

arkadaşlar öneriniz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim

İSMEK gibi kurumları araştırabilirsin İŞKUR'a falan gittin mi ?

Hayır 6 ay önce özel sektörden emekli oldum acaba diyorum emekli olduğum için mi iş bulamıyorum

iskura gittim ancak pandeminden dolayı kendileri artik aracılık yapamayacaklarını söylediler iskurun sayfasında açık is ilanlarını arayıp başvuru yapacakmışız cv de gönderdim okadar tecrubemde var büro memuru olarak toplamda 16 yıl calistim maalesef dönüş yapmıyor firmalar ismek için emekli olduğum icin sanmiyorum

Emekli işçi zor iş buluyor bide engelle isen işin zor....çıktığın işe gir bence.....ben de emekliyim ama aynı işte devam ediyorum...başka yer almaz ....pazarlama demişsin ....çorap satışı için tanıdığın varmı paZarlama ci

fatih8080

Bende aynı durumdayım. Ben sadece emekli olmadım. Öncelikle İşkur hikaye. İlan var ama ilgilenen yok. İyi bir kariyerim ve yabancı dilim var. Kariyet.net zaten işe yaramaz bir site. Şu ana kadar Secret Cv'den verim alabildim. Ancak pandemi olduğu için kronik rahatsızlıklardan dolayı işe almıyorlar. İş yeri hekimleri onay vermiyor. Nerede oturduğunuz ile ilgili bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

umarım bulursunuz is 6 ay önce emekli oldum.fakat ev kira zor bu sartlarda bu maasla geçinmek beylikdüzü tarafinda oturuyorum

vakkoda ürün planlama departmaninda calistim 8 yil boyunca fakat maaşları cok az evdende gece calisiyordum mesai falan yoktu asgari ucretin az üzerinde maaş alıyordum emekliliği bahane ederek ayrıldım bu arada beylikdüzü tarafinda otuyorum

Allah yardımcınız olsun hacı emmi. Yok mu abime bir iş bulacak babayiğit bir hanımağa ?

Allah sizden razı olsun teşekkürler

Önerisi olan varmi arkadaşlar

Üst Alt