Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşının bağlanıp bağlanmadığını, bağlandıysa miktarını nereden öğrenebilirim

Konular
138
Reaksiyonlar
0
emeklilik muracaatı yaptıktan sonra nereden maaşın baglandıgını ve ne kadar baglandıgını ögreneiliriz

SGK'nın web sitesinde bu uygulamalar kaldırıldı. Sanırım yeni bir yazılıma geçilir kısa sürede...

Emeklilik müracatı bende yaptım bize verilen numaradan evrak takibe giriyorum bir sonuç cıkmıyor.Siteden bir arkadaş müracat ettiği sigortadan öğrenmiş aylığı ne zaman alacağını oradaki bilgisayarda müracatın gidişatını öğrenebiliyorsunuz.Benim birbucuk ay oldu hala ses yok.

naşvuruda bulunduğunuz sgk munun emeklilik servisinden öğrenebilirisiniz arkadaşlar
sabah saatlerinde ararsanız bu konuyla ilgili itiraz etmeden cevap veriyorlar,
ben 1 den çok aradım her seferinde de cevap alabildim.

bugün itibarıyla ben emekli muracaatımı yapalı 63 gün oldu defelarca kuruma gittim benim 1 yıldan az bag-kurum var diger çalışmam s.s.k her gittigimde bag-kur dan cevap gelmedi dediler en son olarak eve kurumdan telefon gelmiş bu ay maaş baglanacak demişler ben teklar kuruma gittim bag-kur dan yazı gelmiş ocakta maaşı alacaksın dediler ocak başındada kagıtlar adreseme gelecekmiş yani 75 günde maaşımı ögrenmiş 3 aydada elime geçmiş olacak çalışma bakanı emekli maaşları 1 ayın altında baglanıyor diyor ama bu çogu zaman böyle olmuyor

ilk önce onaylandı kağıdı geliyor 15 gün sonrada aylık dekontu geliyor geç gelmesi daha iyi toptan para geçiyor eline ben müraacat edeli 5 ay oldu ilk maaşı bu gün aldım 5 ayı toptan yani kabul edilsinde gerisi hiç beklemek sıkıcı oluyor ama elden birşey gelmiyor banada 1 ay demişlerdi ilk müracaat ettiğimde

hak kaybınız olmaz zaten emekli oldugunuz gün 1 aylık hakediyorsunuz taptan alıp bi işinize yarar bari

Sgk hizmet dökümü,emekli aylık bilgileri gibi tüm özel sorgulamalar artık www.turkiye.gov.tr adresinde e-devlet kapısında hizmet vermektedir.
PTT den e-devlet şifrenizi alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

ancak sgk,bilgileri aktarmadığı için(,en azından şimdilik 4-a 'lı iseniz),bu bilgileri göremiyorsunuz...

Üst Alt