Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olabilmek için vergi indirim şartı kalktı mı?

Konular
20
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar bişi sormak istiyorum bu 2009 yılında alına yenı tarıhe gore ozurlu raporu alan kişi vergi indirimi almaya gerek varmı kalktı die duymuştum bi ara vergi indirimi almadanda emeklı olabiliormuyuz bole duymuştum en son?_

Yeni yasaya göre vergi indirmli raporonuz olmadanda %40 ve üstünde bir rapor almanız durumunda erken emeklilikten yararlanabilirsiniz. Emeklilik zamanı geldiğinde Sosyal Güvenlik Kurumu'na %40 ve üzeriinde işgücü kaybınız olduğunu sağlık raporuyla ıspat etmeniz yeterli.

yan ı raman72 emeklılık zamanı geldıgınde elımdekı raporla SGK ya gidip şole bole deyıp gerisini onlar hal eder diorsun tekrar rapor almama gerek varmı ?

Bu kanundan sonra sağlık raporu alıp işe bu yıl ilk girişlerden bahsediliyor,eski girişliler yine eski yasaya tabi.

Evet.sosyal güvenlik kurumuna başvuracaksıız.SGK sizi hastahaneye sevk edecek.Sağlık Kurulu raporonuzun %40 ve üzeri olması durumunda erken emeklilikten faydalanabilirsiniz.

2009 yılında alına yenı tarıhe gore ozurlu raporu alan kişi vergi indirimi almaya gerek varmı kalktı die duymuştum bi ara vergi indirimi almadanda emeklı olabiliormuyuz bole duymuştum en son

arkadaşımızın sordugu gibi benimde fatik üniversitesinden alınmış %73 raporum var bu raporla maliyeye vergi indirimine baş vura bilirmiyim yoksa maliyeden tekrar sevk alıp hastaneden yeni rapormu alınması gerekiyor teşekkürler

Eğer raporonuzda vergi indiriminden yararlanabilir.Kutucuğu işaretli ise başvurunuzu yapabilir,aksi takdirde Maliyeye yeniden başvuru yapmanız gerekmektedir.

Vergi indirimi almadan emekli olabilir miyim?

slm arkadaşlar bu yıl 2009 tarıhınde mart ayında &48 rapor almiş durumdayım ve ayrıca bi ozel şirkette calişmaktayım size sorum şu olucak 17.03.2006 sigorta girişim var ve sigorta 2009 dan itibaren yatmaya başlior kafama takılan tek şey vergi indirimi... vergi indirmi almassam emeklı olabilirmymm ve kaç yıl sureyle prım dolduktan sonra izlemem gerekn yol nedır birde vergi indirimi alsam bana avantajları nelerdir ilginiz için tşkkrlerr...

Vergi indirim hakkı elde edebiliyorsa hiç durma başvur defterdarlığa. Bugünden hak kazanmak en iyisidir. Yarın başın ağrımaz..

Peki oturan boga abi izlemem gereken yol nedir vergi indirimi almak için iş yerınden de belge almak istiyorum ve sonrasi yollar?

birde aklıma şu takıldı oturan boga abi kusura bakmayın.. defterdarlıga giderken onlar bana tamam deyıp biz hal ederız derken işyerıne bilgi gelır mı yada benı bi yere gonderırlermı_ ii akşmlrr..

Üst Alt