Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olan engelli kişi çalışabilir mi?

Mami Junior

Aktif Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Emekli olunca ne oluyor?
Emekli engelli çalıştırınca, engelli kontejanı yerine sayılmıyormu?

Mami Junior

Merhaba,

Engelli vergi indirimi ile emekli olmuş bir kişi ,özel sektörde bir işyerinde çalışırsa engelli kontenjanında çalışabilir.Bu mümkündür.

Saygılar.

Merhaba ,bende engelli emekliyim,5 yıldır çalışıyorum,tamamen firma bazlı bu konu.Bazı firmalar emekli çalıştırmıyor,misal 6 sene Arçelik de çalıştım,emekli oldum ama emekli personel çalıştırmama prensipleri nedeniyle tazminatla ayrılmak zorunda kaldım.şimdi başka bir firmada engelli kadrosunda emekli olarak çalışıyorum.
Kısacası ,yeterki emekli çalıştıran iyi bir firma olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Malülen emekli olmayan, erken emekli olan engeliler emekli olduktan sonra da çalışabilir ve engelli kadrosunda olabilir.

Malülen emekli olanlar sadece kendi işinde çalışabilir.

Son düzenleme:
MeTePe

Haklısınız,malulen emeklilik çalışmaya engel hatta cezası da var,vergi indirimi ile emeklilik imkan varsa en mantıklısı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt