Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olduktan sonra aynı iş yerinde çalışmaya devam edebilir miyim?

mamilyu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm hocam öncelikle bu aydınlatıcı mesajlarınız için sonsuz teş ederim
ben 193 maddeye göre vergi indirimi müracatımı yaptım ankaradan raporum yüzde 80 geldi bende hemen müracat ettim emekli için
peki tekrar iş yerimde çalışabilir miyim

lütfen cevabınızı bekliyorum şimdiden teş ederim.

Emekli olduktan sonra aynı iş yerinde SGDP ödeyerek çalışabilirsiniz....

teş mesajı

saygı değer hocam çok teş ederim gerçi başvuruyu daha yeni yaptım ama yinede emekli sayılırım artık inan çok sevindim buna allah razı olsun size

Emekliler,özel sektörde ister aynı işyerinde,ister başka bir işyerinde SGDP kapsamında çalışabilirler.
Kamuda ise çalışamazlar.

kafam karışık

merhaba ufuk bey. ilker bey. soruma cevap vermiştiniz ben sosyal hizmetlerde şirket elemanıydım yani kamuda ama temizlik şirketinde çalışıyordum işten çıkardılar bende o esnada ankarda raporum geldi yani bir nevi allah bir kapıyı kapar birini açar misali aynen tekarur etti açıkçası rapor gelince bende gidip sgk başvurdum bir ay sonra haber gelir dediler bu olduktan iki gün sonra ksosyal hizmetler müd beni tekrar çağırdı seni geri alabiliriz dediler yanlış yapmışız sen raporlusun şirket zaten istiyo çalışmamı çünkü özrülü kontenjanı benim sayemde yapıyordu lafın ksası madem emekli oalcaksam çalışlabileceğimide yazmışsınızda sonra maaşım kesilirse ne yaparım yada çoğu arkadaşın belki merak ettiği bir cevap vardır ÖZÜRLÜ EMEKLİ NASIL OLUR MALULEN EMEKLİ NASIL OLUR ben hangi katagorideyim askerlik yapmadım inanın bu soruların cevaplarını rahat alamıyoruz devlet kurumlarında allah razı olsun sizden şimdiden ...

emekli olmak icin ugrasıp sonrada aynı yerde calısmak icin cabalaman biraz sacmalık gibi geldii :D
ha baktın ki ugras yok kendine ugrasmı arıyosun ne istediyini bence bilmiyorsun..
emekli olda bizim kafamız rahat etsin bir gariban is arıyor buda emekli olmak icin ugrasıyor calı kusu gibi geri dönmek istiyor ..
amirin memurun sefin ben olacaktım kii görürdün :D
bir ipte dur kardesim..
simdi sen kenidni uyanıkmı sanıyosun emekli olman senin zararına ben kendi yorumumu söylüyorum hem prim günün artar hemde diyelim ki maaasa artıs oldugunda bundan sende yararlana bilirdin simdi emekli oldun emekliler 15 sene de 1 zam alıyor..
simdi aldıgın maas güzel ola bilir ama 5 sene sonra sana yetmeyecektir.
ahh kardesim aaahhh geri calısacaksan niye emekli oluyorsun hem kendini hemde aylıgını tehlikeye atıyorsun
evde oturmayla bisey cıkmaz calıs calısss.. ???
calısmayan adamı simdikiler eve koymaz deyerin olmaz emeklilikte hayat yok.
yaptıgınızda iş olsa zoruma gitmez

emekli olmadan Calışmaya devam et derim ..
suandan itibaren emekli olduysanda hamballık yapma derim ??

Elde ettiğiniz vergi indirimine istinaden erken yaşlılık emekliliğinden yararlandığınızda (bu malulen emeklilik değildir), sosyal güvenlik destek primi ödeyerek çaışmaya devam edebilirsiniz.
Bu ananızın ak sütü kadar helaldir, hakkınızdır.

teş

sağol hocam aydınlatıcı mesajların için teş ederim allah sana bize bütün engelli arkadaşlarıma şifa versin iyiki varsın

Üst Alt