Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli oldum, ama 1 yıl sonra yeniden rapor almam istendi..?

headgreywolf

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben emekli oldum lakin vergi muafiyeti yüzünden şubat ayında tekrar rapor almam gerekiyormuş %43 ornım emekli maaşı alıyorum ama raporumda düzelme olasılığı var 1 yıl sonra raporun yenilemesi diye bir yazı geldi bende şimdi raporumu yenileceğim bu konuda ne yapmam lazım bu konuda bilgi verebilirmisiniz.

Sanırım kontrol muayenesi olması gerekir. Zaten sgk sana emekli olduğun zaman gönderdiği belgede tarihi yazar. Bu tarihte rapor tarihinden 1 ay önceki tarihtir. sgk gideceksin oradan hastaneye sevk yazısı alıp sıfırdan tekrar rapor alacaksın hastane bu raporu sgk na onlarda AMS Kuruluna gönderecek oradan onaylanırsa sgk geri gelecek ve emekliliğin devam edecek. Tersi olursa rapor oranın düşerse emeklilik iptal olur. Bu raporu çıkartmak için 4 ayın var ve bu sürede mutlaka sgk ulaşmasını sağlamalısın. Aksi durumda maaşın yine kesilir. Allah kolaylık versin.

senveben'e ek olarak, aman, bu prosedürü aksatmayın, süreyi geçirmeyin. Yokda emekli maaşınız dondurulur, 3 ayı aşarsanız da kesilir.

raporunuz sürekli değilmiydi yada raporunuzda özel bir durummu vardı acaba

Üst Alt