Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli oldum. Maaşımın düşük olduğunu düşünüyorum. Nasıl itiraz edebilirim?

barbos

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar

arkadaşlar
ben daha yeni yani mart ayında ssk dan 3.derece vergi indiriminden emekli oldum ssk da 3634 gün prim bağkurda yaklaşık 5 yıl 12.basamakta 1734 gün primim var bana bağlanan maaş ek ödeme hariç 656 tl bana biraz düşük gibi geldi hesablamasını bilenler lütfen cevap yazsınlar ssk 43000 tl kazanç görünüyor bağkur haric

Bağkur primleri aylığın düşük olmasına neden olmuş olabilir... Ama ille de maaşın düşük olduğunu düşünüyorsanız, sigorta müdürlüğüne gidip maaşınızın yeniden hesaplanması için itiraz edebilirsiniz...

3634 güne karşılık prime esas kazanç miktarı olan 43.000 tl,primlerinizin genelde asgari ücret seviyesinde ya da buna yakın ödendiğini gösteriyor.
İtirazınız sonucunda kayda değer bir fark olacağını sanmıyorum.

bende şubatta oldum 3603 günle 5 yıl bagkurum vardı 655 TL ek ödeme dahil bizim bagkurlu olmamız düşük almamıza sebeb hepsini SSk olsa en az 750 alırdık nasıbimiz bu kadar ama bizim gibi olan arkadaşlara tavsiyem Kesinlikle bagkurlu olmasınlar

bende 1yıl önce emekli oldum 9 yıl bağkur 3,5 yıl ssk yatırıp ssk dan 3.dereceden erken emekli oldum maaşın düşüklüğü bağkurdan kaynaklanıyor bencede selamlar

Barbos kardes bu ek odeme dedigin nedir acıklarmısın bi zahmet? birde bilgisi olan arkadaslar acıklarsa sevinirim.bu 3.derecede 160 tl indirimin anlamı nedir?yani 160 tl yi maaşımızın ustunemi ekliyorlar? tesekkurler

Arkadaşım ben ssk'dan emekliyim ama benim maaş da 655 tl

Üst Alt