Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olmadan hastalığım düzelirse malülen mi erken mi emekli olabilirim?

Konular
32
Reaksiyonlar
0
şimdi sartlarda 10 yıl sonra emekli oluyorum emekli olmadan iyleşirsem malülen emekli yoksa normal emeklimi olcam? erken emekli olmak için vergi indirimi almak gerekirmi?

vergi indiri mi almadıysan ve tamamen iyileşirsen veya rahatsızlığın %40 altında kalırsa (iyileşme sonrası) ne malülen ne erken emekli olursun.burada önemli olan rahatsızlığının sürekli olup olmadığı rahatsızlığın ne acaba?

raporun sürekli değil mi sürekli ise hemen vergi indirimi al ne olur olmaz

Selamlar

Eğer rahatsızlıgın müsküler distrofi ise düzelme şansınız yok.aynı hastalık bendede var çaresi yok yani ben emeklilik için başvuru yaptım cvp bekliyorum.bana ulaşmak istersen bilgilerimde msn adresinden ulaşabilirsin .tekrar geçmiş olsun

murat simdilik düzelme sansımız yok ben 10 yıl sonrsaından söz ediyorum vergi indirimi alsam düzelsem bile aynı tarihde emekli olabilirmiyim

Hastalığınızın düzelme durumu varsa,gereken açıklamayı rapora yazarlar.Raporu süreksiz değil,süreli verip,kontrole çağırırlar.Düzelme ihtimaliniz yoksa sürekli rapor alır ve onun üzerinden emekli olabilirsiniz.

Yukarda yazdığım gibi,iyileşme ihtimaliniz olduğu için,sizi kontrole çağıracaklar.

Üst Alt