Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olmuş olsam ne kadar maaş alabilirim? Bakıma muhtaç olmam maaşımı arttırır mı?

harunresitdeveci

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
29.07.1980 d.luyum 0101.1996 ssk girişim var 272 gün ssk ödenmişliğim var
18.07.2005 yılında devlet memuru oldum. 29.07.2007 de kaza geçirdim 3 yıl rapor kullanma sürem vardı 29.07.2010 da sürem doluyor
272 gün ssk dan 1810 gün emekli sandığından ödenmişliğim olcak
bu sürenin sonunda %92 raporum var (omur ilik felçlisiyim )haliyle bakıma muhtacım emekli olunca ne kadar maaş alabİlirim

saygılar

Evet bakıma muhtaç olduğun için aylık bağlama oranına 10 puan eklenir.

Malulen emekli olabilirsiniz. Ne kadar maaş alırsınız, bilemiyorum. Memurken ortalama ne kadar aylık alıyordunuz?

Not: Evet, başkasının bakımına ihtiyaç duyar düzeyde malul olduğunuz için malulen emekli maaşınız hesaplanandan %10 fazla olacak.

şuan 1350 tl maaş alıyorum emekli olmuş olsam nekadar düşer.saygılar

1000 TL aylık bağlanır diye spekülatif bir tahminde bulunabilirim...

Ben yeni emekli oldum sayılır, 36 ay rapor ve 7 yıl üzerinden bakıma muhtaçlıktan emekli oldum, of luyum ben de, memurum.

1-36 aylık rapor sürenizin dolmasına az bir zaman kala malüllük raporunu çıkarın.Rapora emeklilik işlemleri bitene kadar istirahatli sayılması uygundur şeklinde bir ibare ekletirseniz 36 ayın sonunda izin sıkıntısı yaşamazsınız ve maaşınız kesilmez.36 aylık raporunuzu ve malüllük raporunuzu, malülen emekli olmak istiyorum şeklinde bir dilekçe ile kurumunuza verin.

Benim maaş 860 tl, çalışsaydım 1350 falan alırdım.

Takıldığın yer olursa yardımcı olabilirim.Allahu teala yardımcın olsun.

dostentabi

saygılar.teşekkürlerben adliyede çalışıyorum zabıt katibi idim.29.07.2007 de denize atlama sonucu of oldum.şuan halen raporluyum %92 heyet raporum var.raporumun sonunda emekli olup olmama konusunda kararsızım.kurumumda sorunum yok bu halimle bile gelip çalışabilirsin diyor baş savcım tabi istersem.hiç bir yerimi tam olarak kullanamamama rağmen.işyerimde evimde çalışmam için müsait.neyapacağımı bilmiyorum.emekli olsam maaşım düşücek.evde bakım arası o zaman alıcam sanırım.ne yapacağımı bilmiyorum.emekli ikramiyesi olarak çalıştığın yıl çarpı son maaşınımı alıyorsun .saygıla. msn de eklersen sev inirim.msn adresim ismim hotmail.

Çalışabilirsen çalışmak yararına olur.Çalışamadığın noktada eyvallah deyip bırakabilirsin.Ben çalışabilirdim ama istemedim.Emekli ikramiyesi 5 6 bin lira alırsın.Msn adresini özel mesajla bana yollayabilirsin.Msn olmadan da özel mesajla istediklerini sorabilirsin, buraya da yazabilirsin.

Ben de çok düşündüm emekli olup olmama konusunda, şu an memnunum emeklilikten.Her gün 8 5 gidebilir misin işe, maddi olarak çok etkilenir misin bilmiyorum ona sen karar vermelisin.

Üst Alt