Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olsam ehliyetimi de engelli ehliyeti mi yapmam gerek?

penen

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar ben ortapedi sağ ayak palıosekili %40 rapor var ama benim normal ehliyet var hiç degiştitmek aklıma gelmezdi şimdi engelli emekli olsam bu sorun olurmu sonra emeklilik risk girer mi yada ehliyet engelli ehliyet degiştirip öyle mi emekli başvurmak daha mı iyi olur kafamda kuşku kalmaması için sordum teşekkür ederim

emeklilikle araç ehliyeti birbiri ile alakasız durumdur, ancak merak ettiğim bir durum vardır ehliyetiniz yeni tip kartmıdır ? kısıtlama kodu verilmediyse, gözle görülecek bir durum ve engellilikle ilgili bir beyan yoksa normal ehliyete çaktırmadan devam :D

Yeni tip ehliyet ama sanki engel durumu dışardan belli olmadığı için Dr sormadı bile peki şimdi emekli olduk diyelim tekrar ehliyet rapor tekrarında benim böyle bir engelm var desem emeklilik sıkıntı ya girer mi

Üst Alt