Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olup çalışanlar vergi indirimi almaya devam edebilir mi?

deasn12

Aktif Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
285
Arkadaşlar merhaba. Beni tanırsınız 1.derece süresiz vergi indirimim ve süresiz 4A emekli olarak çalışıyorum ve devam ediyorum. Malum 2025 yılında asgari ücret en düşük 23.500 olacağı gibi işyeri maaşlarda da artış gözlenecek. Aktif olarak çalıştığım işyerimle görüşme sonrası 2025 yılında büyük ihtimal işyeri maaşım 32 bin tl yapılacak. Şimdi merakım çalıştığı işyerinde hem SGDP prim alan ve hemde maaşına vergi indirimi alan arkadaşlar varmı aramızda?
Ne kadar maaş alıyor ve ne kadar vergi indirimi hakkı mevcut?

Peki Bülent abim asgari ücret 23002 oldu sayalım. Benimde işyeri maaşım 32 olmaya başladığı anda vergi indirim raporumu işyerine vermem ne kadar fayda sağlar bana ?
Ben şuanda SGDP prim işçi payımıda de alıyorum 1277 TL.

Muhasebe işlerinden anlamam ama korkarım üç kuruş ancak farklı eder.

Teşekkür ederim Bülent abi. Haklısın MMS arkadaşımla görüştüm gerek duymuyor. Fazla bir vergi kesintisi ve ücret artışı olmaz dedi.

Üst Alt