Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliliğe başvurduktan sonra işyerim kapanırsa sorun olur mu?

mehmet fırat

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar.

emeklilik vaktim geldi. işyerinden çıkışımı almak üzereyim. bu arada çalıştığım yerde kapanıyor. acaba çıkış belgesini aldıktan sonra oranın kapanmış olması emekliliğimde bir sorun teşkil eder mi?
emekliliğim sonuçlanana kadar işyeri açık olmak zorunda mıdır. mesela vergi indirim belgesini doğrulamak için ssk defterdarlığa soruyor. onun gibi işyerinede böyle biri yanınızda çalışıyormu diye soruluyormu. sorulsa ortada bir işyeri olmayacak çünkü ortada bir iş yeri olmayacak. birde bu TAHSİS TALEP BEYAN VE TAAHHÜT BELGESİ'nde talebi bölümüne yaşlılılık aylığımı yazmalıyım yoksa erken yaşlılık aylığımı? (not ssk'dan vergi indirimiyle emekli olacağım inşaAllah tabi)

cevaplarınızı bekliyorum. iyi çalışmalar...

siz emekli işlerini tamamlayın müracatınızı yapın emekli olur belgeniz varsa tabi yasal haklarınızı alın tazminat vs gibi evinize posta ile cevap gelir tahsis talep bölümüne sgk mundan gelen cevap ta yaşlılık almaya hak kazan mıştır diyorsa yaşlılık aylıgı yazarsınız zaten iş yerinden ayrılırken size 4 aylık ssk dökümü verecekler iş yerine sormazlar NOT emekli olur belgeniz varmı

emekli olur belgem yok. ama bütün şartlarım emeklilik için uygundur. sigortalılık süresi , prim sayısı fazlasıyla var. ayrıca vergi indirim belgemde var. benim merak ettiğim yaşlılık aylığı ibaresinin başına erken kelimesini eklemelimiyim. erken yaşlılık aylığı yazmalımıyım onu merak ediyorum.

yazmana gerek yok erken diye zaten biz bişi yazmıyoruz muhasebeci hellediyor bize sadece imza kalıyor emekli olur belgesini al bir an önce onsuz emekli olunmaz

Emeklilik işlemleriniz sürerken işyerinizin kapanıp kapanmaması sizin kontrolünüzde olamayacağı için, bu yönde bir kısıtlama da söz konusu olamaz. Başvurunuzu yapın emeklilik için, işyerinizde sizden sonrası tufan... :)

Üst Alt