Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvuru sonucumu internetten takip edebilir miyim?

samedo99

Aktif Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
255
Malulen emeklilik sonucunu e devletten takip edebiliyor muyuz?

4A emeklilik kaydı var edevlet de, oraya kaydın düşmüşse emekli olmuşun demektir.

KASIM VE ARALIK AYINDA BAŞVURUSUNU YAPMIŞ BEKLEYEN KAÇ KİŞİ VAR

@Ozcan6600 Dosyasına takıldı yazıyor evrak takipte ne demek bu acaba ?

@BnymnYldz Abi dys evrak takipte emeklilik servisi 1 yaziyor açıklama kısmında dosyasına takildi yazıyor ne demek acaba bu

@samedo99, Dosyasına takıldı demek, seninle ilgili bir evrağı dosyana takmışlar demek oluyor.

Senin dosyanla ilgili işlem yapan memurların ne tür işlem yaptığına ait kısa kısa not düşüyorlar öyle. Bunların altında olumlu yada olumsuz bir anlam çıkarmaya gerek yok.

Gelen Evrak Kayıtlı
Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış
SAHISTAN BELGE ISTENDI
HASTANEYE SEVK YAPILDI
ARSIVDEN DOSYA ISTENDI
KURULA GÖNDERILDI
DOSYA KURULDA
DOSYA İŞLEMDE
Giden Evrak Kayıtlı
Giden Evrak Dosyasına Kaldırılmış

Şu şekilde bir sürü not görebilirsin ilerleyen günlerde dosya hareketlerinde. Aha şunu yazmışlar aha bunu yazmışlar acaba bişey mi oldu diye panik yapmaya gerek yok. 30-40 gün sonra sonuç yazısı evine tebligat olarak gelir.

@OturanBoğa Abi biliyorsun ki ben geçen hafta malulen icn heyete girdim oradaki psikiyatri ben taniyi verdim 60 dedi o degismez dedi ama hâla dys evrakta bjrsey yok birde durum bildirir olarak bakıyorum orada da Yok henüz erken mi benim nasıl haberim olacak abi ?

merhaba , dys kaydında evrak tipi " gelen evrak dosyasına kaldırılmış " yazmaktadır , açıklama kımında da "TAHSİS TALEP " yazmaktadır , işlem ne durumdadır ?

merhaba , bende sürem doldu 13.01.2025 tarihinde vergi indirim belgem ile başvurdum , tahsis takip numarasını verdiler , dys kontrol ettiğimde ; " gelen evrak dosyasına kaldırılmış " yazmaktadır , açıklama kımında da "TAHSİS TALEP " yazmaktadır , işlem ne durumdadır ? bu yeni yasaya takılır mı acaba ? , raporum ve vergi indirim belgesi süreli değil süresizdir , farkediyor mu bilmiyorum , sgk çok kalabalıktı , birşey sordurmuyorlar ..

@exgratia,
detaya takılma ordaki prosedür , başvuru tarihindeki kurallar geçerli senin için.... senin işlemler hala devam ediyor...

Üst Alt