Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurum onaylandı. Kontrol muayenesi kaç kez isteniyor?

burçak direkçi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
malulen emekliliğe bşvurmuştum.% 70 psikiatriden özürlüyüm.emeklilik için cevap geldi,% 60 özür oranı ile 10 yıl şartından dolayı temmuz 2012 de emekliliğime karar verilimiş.Fakat 2013 eylül ayında tekrar kontrol için heyete girmem gerektiği yazıyor.Ankara % 70 özürlü raporundan sonra çalışıp çalışamayacağıma ve hastalığın tedavi ile düzelip düzelmeyeceğine dair yazı istedi.Ben tekrar heyete girdim çalışamaz ve tedavi ile düzelemez raporu aldım gönderdim ona rağmen 1 yıl sonra kontrol istiyorlar.Ben şuan çalışıyorum zor da olsa emekli olmaya korkuyorum emekliliğim yanar diye. Ben şunu sormak istiyorum daha kaç kez heyete girerim ömür boyumu yoksa 1 sene sonra girmem yeterlimi? İlginize çok teşekkür ederim.

Bu konuda kimse net bir şey söyleyemez maalesef. Ama genel uygulamada 2 kere kontrol muayenesi yapıp, üçüncüde sürekli ibareli raporu veriyorlar...

Üst Alt