15 Kasım 2010 Güncel:
1992 yılında ssk girişim var
1996 yılında bağkurlu oldum
%46 raporum var
4 ocak 2010tarihinde özürlülere tanınan hakla 18 yıl sigortalılık ve 4680 gün prim şartlarını doldurarak 5510 sayılı kanunun 28. maddesine göre emeklilik dilekçemi verdim
2 gün önce cevap geldi tabi bütün arkadaşlarınki gibi benim raporda 25.maddeye göre değerlendirilmiş %60 ın altında olduğundan red edilmiş
bugün tekrar dilekçe yazıp 28. maddeye göre değerlendirilmesini talep ettim
bu işin sonuna kadar gitmeye kararlıyım neden böyle yaptıklarını anlamak mümkün değil memurların bilgi eksikliğimi yoksa bağkur özürlüleri emekli yapmak istemiyor mu?
yine red alırsam ne yapmalıyım?
28. maddeden tekrar değerlendirilmesini talep ettim. üniversitenin verdiği %45 raporla emekli oldum
maaş balanma tarihi raporun verildiği tarih geçerli o tarihten itibaren ödediğim primleride iade ediyorlar
1992 yılında ssk girişim var
1996 yılında bağkurlu oldum
%46 raporum var
4 ocak 2010tarihinde özürlülere tanınan hakla 18 yıl sigortalılık ve 4680 gün prim şartlarını doldurarak 5510 sayılı kanunun 28. maddesine göre emeklilik dilekçemi verdim
2 gün önce cevap geldi tabi bütün arkadaşlarınki gibi benim raporda 25.maddeye göre değerlendirilmiş %60 ın altında olduğundan red edilmiş
bugün tekrar dilekçe yazıp 28. maddeye göre değerlendirilmesini talep ettim
bu işin sonuna kadar gitmeye kararlıyım neden böyle yaptıklarını anlamak mümkün değil memurların bilgi eksikliğimi yoksa bağkur özürlüleri emekli yapmak istemiyor mu?
yine red alırsam ne yapmalıyım?