Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurumu nereye yapmam gerekiyor?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
22 Şubat 2010 Güncel: Emeklilik başvurum kabul edildi ve yaşlılık aylığım bağlandı (bkz: Aşağıda 12. mesaj)

iyi günler arkadaşlar

benim emeklilik sürem doldu.
14/03/1973 doğumluyum.
01/01/1994 işe giriş tarihim,
% 40 maliyeden onaylı engelli raporum var.
6187 (ama üç) daha eklenecek :).
113.490.89 yatan prim (daha üç ay )eklenecek.:) 1.335 TL alıyordum. muhasebeciye sordum. 2.040 TL prim yatırılıyormuş.
şubat ayında emekli olacağım.
benim merak ettiğim şey bağlı bulunduğum vergi dairesine mi? yoksa unkapanın'daki yaşlılık bürosuna mı? başvurmam gerekli,

beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.ne kadar zaman sürer.:)

arkadaş tabiki unkapanına 1 Tahsis talep formunu 2 işte calışıyorsan iş cıkış bildirgesi 3vergi indirim belgesini 4 nufus kagıdın fotokopisi memura verip gecici tahsis numarasını alıp cıkıyorsun ben de ocak ayında verdim bekliyorum hayırlı olsun

teşekkür ederim ,aydınlattığın için şubat 12.emeklilik başvurusunu yapacağım.resim de gerekli galiba

Arkadaşlar ben Unkapanına gidip ssk gün ve yatan primi hesaplattım.12 Şubatta (yani)bu hafta başvurucam.emekli hakkım dolup dolmadığını işyerim istedi .bende Ocakta gidip emekliliğe hak kazanmıştır yazısını işyerime verdim.
Perşembe günü işyerimden işe son verilmiştir yazısını alacağım. Cuma günü sabah saat erkenden Unkapanı'a gidiyorum.
bir de bir arkadaş bana postane işlerini gören arkadaşa birşeyler verirsem işlerin daha çabuk yürüyeceğini söyledi. tüm evraklarım hazır birtek işyerinden alacağım yazı var (eksik).

SGK'nın iddiası artık emeklilik başvurularının 30 gün içinde tamamlanacağı yönünde. Takipteyiz...

Bülent bey çok güzel bir haber verdiniz ,çok sağolun.teşekkür ederim.Saygı ve sevgilerimle

yares;

tahsis talep formunu doldurup verdikten sonra en geç 45 günde sonuş alırsınız
ptt de kimseye haraç vermenize gerek yok hayırlı olsun...

selam arkadaşlar,dün emekli işlemlerimi yaptırdım.
sabah saat 7:30 ordaydım sıra çok az olduğu için bizi kıdem tazminatı için 1. kata 102 nolu odaya gönderdiler. tazminat yazısını aldım.
10 gün sonra 2. katta 203 noluya gitmem gerekli dediler, ben de engelli olduğumu bir telefon numarası verirse memnun olurum dediğim de bayan bana numarayı verdi 15' inden sonra emeklidir yazısı ile personel de bu işlemleri yapan arkadaşa verdim.
üç imza gerekli dedi. imzalar atılınca çağıracaklar .tazminatımı verecekler.

artık ben de emekli oldum arkadaşlar sonuç belirlensin emekli köşesine yazacağım, benle ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
saygı ve sevgiyle kalın

emekli olmuşum

Selam arkadaşlar ben 12/02/2010 tarihinde emekli olabilmek için işlemlerimi başlattım.pazartesi günü emekli sayfayısına baktığım da tahsis no:yaşlılık aylığı bağlanmıştır yazısını okudum.
bugün de aradım bana verilen telefon numarasından bana emekli olmuşsunuz. gidip ppt'ten çekin dediler.:p ben bugün gittim daha yeni olmuşsunuz. gözütmüyor dedi.

bilmiyorum bu kadar çabuk olsun diyorum (ben 1 ay sürer diyordum) daha tazminatı almadım ki,maaşı alabileyim

Hayırlı olsun.allah güle güle yemek nasip etsin.benimki 20 günde sonuçlanmıştı.şimdi size bir form gönderecekler .postayı bekliyemem derseniz hemen gidip ordan postalanmamışsa alabilirsiniz.ben öyle yapmıştım.elden imzalatıp teslim ettiler.

çok teşekkür ederim herkese benim hiç bilgim yoktu ,bana yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.allah tüm arkadaşlara nasip etsin

hiç merak etmesin bir maaşı elime geçsin (daha ne kadar alacağımı bilmiyorum)yazacağım bülent bey

Üst Alt