Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için vergi indirim raporu tarihi mi yoksa engelli raporu tarihi mi geçerli?

adempeh

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
emeklilik için vergi inirim raporu tarihi mi esas yoksa engelli raporu tarihimi?
işkurumu için aldığım rapor tarihi 2002 %60 vergi indirimi raporum 3. derece %40 ve tarih i07/11/2007
emeklilik şartları nedir bana bildiirseniz sevinirim

ilginize teşekkürler

Hangi statüde olursa olsun, yani sakatlık indirimi alınmış olsun ya da olmasın, sigorta başlangıç tarihi, 18 yaşından sonra ilk kez tam prim ödenerek sigortalı olunan tarihtir, ve o tarih emeklilik hesabı yapılırken sigorta başlangıç tarihi olarak ele alınır.

İlk sigortalı olduğunuz 2002 tarihinden itibaren 19 yıl sigortalılık süresi ve 4240 gün primle emekliliği hak edeceksiniz.

2002 tarihi ilk sigortalılık tarihimidir?yoksa rapor aldığınız tarihmidir?ben soruyu tam anlamadım.

Aman, Hakan doğru diyor, ben 2022 yılını ilk sigortalı olunan yıl olarak değerlendirip emeklilik zamanını söyledim. İlk sigortalı olunan yıl 2002 değilse, verdiğim bilgi yanlış hale gelir.

Üst Alt