Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik maaşının belirlenmesinde kazanç ve prim miktarı önemli mi?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim merak ettiğim birşey daha var gün prim ve kazanç oranları emekli olmuğumuz zaman ne derece yüksek maaş alma yönünde beni aydınlatırseniz memnun olurum.
GÜN SAYISI:6067
ALDIĞIM BRÜT MAAŞ:2.494.00
ALDIĞIM NET 1.400.00
KAZANÇ HANESİNDE YAZAN MİKTAR:107.110.00
İŞE GİRİŞ:01/01/1994
DOĞUM GÜNÜM:14/03/1973
VERGİ İNDİRİM ORANIM:%40

Biliyorum 16 yılda emekli oluyorum (http://www.engelliler.biz/forum/eme...07-gun-primim-var-ne-zaman-emekli-olurum.html) ama emekli maaşı kazanç oranızla ilgili ben 4 yıldan beri yüksek primden ödeme başlandı önceden asgari ücretten gösterildi.benim maaş tahminleri(arkadaşlar) sağolsunlar yüksek maaş varmıştı.:p4 ay sonra emeklilik işlemlerime başlıyorum(allah nasip ederse):) şimdi işe devam edip etmemek arasındayım ,eğer kazanç oranı yüksek olanların emeklilik maaşları biraz da olsa yüksek olur mu?biliyorum kafanızı patlattım özür dilerim ama merak ettiğim için soruyorum:D

Saygılar dilerim

Ödenen sigorta primi çok önemli emekli maaşı için. Ama ben olsam zamanı geldiğinde hemen emekli olurum. Emekli maaşı almak, yıllarca çalışıp emekli maaşında 30-40 tl fark sağlamaktan iyidir! Bence tabii :)

yüksek kazancın emekli maaşına katkısı var.yanlız sizin pirim gününün az ve yüksek ücretten kısa dönem çalışmısınız yüksek maaş demek nekadar yüksek pirim ödersen o kadar yüksek olur örnek bir 11 bin pirimle emekli olan 1800 alırsa sizde bu pirimle tahmınım dokuzyuz, biryüz arası gibi imkanınız varsa çalışın derim size kolay gelsin;

Merhaba ,

benim maaş yüksekken işten çıktım şu vergi indirimi için başvurduğumda asgari ücretten yatsa emekli maaşım fark edermi yani azalırmı hepsi 1 ay asgari ücretten yatacak çok farketmezse asgari ücretten yatırayım farkederse yüksek gösteriim diyorum .

1 ay istersen bir trilyondan yatır, fark yaratmaz :)

Üst Alt