Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik müracaatında bulundum. SGK sitesinde başvurum görünmüyor..?

FUAT 13

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben %95 yürüme engelliyim ve malulen emklilik için başvurdum ama sgk sisteme bilgisayrdan girince başvurum görünmüyo ne yapabilirim

yeni başvuru yaptınızsa şu an orada göremezsin ancak emeklilik talep tahsis işleminden sonra görürsünüz emekliliğiniz onaylandı mı?

rapor verdık 1 veya 1.5 ay bekleyin dediler 2 hafta oldu başvurmuz

daha çok yeni 1 ay sonra sgk yı arayın onlar sonucu söyler eğer emeklilik hakkınız verilirse sizi çağırırlar hayırlısı olsun

EvrakIzle.jsp

Fuat Bey, sgk nın yukarıdaki adresine git ve TC numaranı girerek Evrak Ara butonuna bas. Sanırım konuyla ilgili birşeyler çıkacaktır karşına. Saglıcakla kalınız...

Ben emekli tahsis talebinde bulundun, ama iğne de gözükmüyor, e-devlet zaten çok geç gösteriyor .:mad:
Passionate verdiğin linkki kontrol ettim ama orada geçen yıllın sadece bir tane işleme görünüyor. (oraya sadece göstermelik bir şekilde işlem yapıyorlar):(

kacında dılekce verdınız 11de veya sonrasında bakınız ozaman gozukur 30 gun veya 45gunde gorebılırsın

Bir de şuradan bilgi edinmeyi deneyin:
Maluliyet ve Sağlık Kurulları Daire Başkanlığı evrak takibi: 0312 207 88 66-67

Üst Alt