Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik zamanı geciktikçe emekli maaşı düşüyor! Yanlışlık olabilir mi?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Abim,sigortalı olarak çalışmıştı.ve hep mesai yapıyordu bordroyada yansıyordu.31.12.2011 tariginde ememklilik başvurusu yaptık.biz 900 tl gibi bekliyorduk.e-devlete maş 707 +47 tl ek ödeme 750 tl maaş gözüküyordu üzülşmüştük.derken cumartesi sigortadan zarf geldi baktık 662 tl gözüküyo maaş.şok olduk.şimdi e-devlete girdim daha önceki kayıt bilgileri gözükmüyor.sadece ek ödeme net aylı tutarı 28,29 tl gözüküyor.lütfen çok üzüldük.nedir bu?
birde maaş hesaplaması yapılırken normal emekli olanlarla aynı hesap yapılmıyor mu?hiç almasa 800 tl alması gerekmezmi?hata olabilir mi?nasıl bir yol izliyelim.

Abinizin maaşının az olduğunu düşünüyor iseniz ssk ya tekrar hasaplatma yapmak için müracaat edin. Ayrıca prim ödemelerinin tamamı ssk ya mı?

Evet kardeşim hepsi ssk ya ait.abim hep mesai yaptı yani birde şurdan çıkarım yaptık.biri demiştiki özürlü olarak emekli oldum ve hep mesai yaptığımız için maaşım yüksek demişti.arkdaşım nereye nasıl başvuralım lütfen yardım edin abim uyuyamadı.
birde 662 tl olur mu maaş.neye göre hesaplanıyor lütfen bilenler yardım etsin.forumda hesaplamadan anlayana varsa yardım etsin acil.

ben buna daha öncede baktım.işin içinden çıkamadım.acaba bir uzmandan destek almak gerek mi.yoksa sigorta doğru iş yapar mı?bir yol lazım.bugün yaptırcam bu işi

Yok mu cevap yazacak

Sigorta müdürlüğüne gidip bir dilekçe yazın ve yanlış hesaplanmmış olduğu gerekçesiyle bağlanan aylığa itiraz edip, yeniden hesaplanmasını isteyin.

Üst Alt