Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilikle ilgili yeni bir düzenleme mi var?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;

Dün akşam haberlerde bu erken emeklilikle ilgili bir haber vardı ama tam sonuna yetiştim izleyemedim hepsini.Birtakım şeylerin değiştiği konusu hakkında ve evli (bayan) engellilerinde 10 yılda emeklilik hakkı doğduğu gibi birşeyler söylendi.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

Teşekkürler....

bugun televızyonda bır mılletvekılı bahsettı mesella 25 yıl ve yaşı doldurmuş olup emeklılık günü eksık olanlara aradakı boşlukları doldurma hakkı vereceklermıs meclısede yasa teklıfı sunulmuş. mesella 3000 günü var her seyı tamam 2000 günü olsa emeklı olacak kişiler içinmiş bu 2000 günü ödeyip emeklılık hakkı vermek ıstıyorlarmıs. tabıykı meclısten kırpılıp gecmez ıse

Emeklilikle ilgi yeni bir düzenleme var mı diyenlere; evet var.
1- 01/10/2008 tarihinde yürürlüğü giren 5510 sayılı yasa hala uygulanmamaktadır.

5510 sayılı yasa gereği emekli olan arkadaşların kimler olduğunu bir yazarsanız eğer "haa, ben yanlışım diyeceğim". Yoksa çiftçioğlu mustafa ve diğerleri bizi yanlış mı yönlendiriyor/bilgilendiriyor. (mücadele edenlerden bahsediyorum)

5510 sayılı yasaya göre ne memurlar nede bağkurlular şimdiye kadar emekli olamadılar.Sorun üzerine sorun yaşanıyor.Kanunun A dediğine, emekli edecek kurumlar B diyor.

Üst Alt