Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilikte kademeli geçiş iptal mi? Yaşı beklemek maaşa çok etki eder mi?

bul67

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Geçen gün biryerde kademeli geçişin anayasa mahkemesi tarafından iptal edildiğini duydum doğrumu acaba?

01.01.2012de sskdaki 25 yılım dolacak 7250 günüm var .Birincisi benden istenen 5375gün 50 yaş şartı şuan 45 yaşındayım kaybım olurmu?

İkincisi tahmini elime nekadar maaş geçer son maaş brüt 1271 tl 3yıl öncesine kadar asgari ücret yardımcı olursanız memnun olurum.

Rapor oranınız ne?
Ayrıca bir yerde duydum demişsiniz belge olmadan inanmayın ...

Raporderken neyi kastettiniz anlamadım ama maluliyet yok. süre sonu tam emekli bir başka değişle yaşlılık aylığı.(1.1.1987-1.1.2012hizmet süresi doğum1967.3.12)

Kademeli geçişle ilgili chpnin vermiş olduğu bir önergeden söz edildi.Bu önergede emekliliği hak edipde kademeli geçişte yaş bekleyenlerle alakalı.Burda bahsi geçti anayasa mahakemisinin iptaline istinaden önerge verilmiş.

Üst Alt