Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilikte kontrol muayenesi sürekli devam mı edecek?

yorgun_64

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
3
Merhabalar babam malülen kontrollü emekli oldu 2018 de.İlk önce 4 yıl sonra kontrol edildi.sonra 2yıl şeklinde.Bu kontroller sürekli devam edecek mi ?

Bir de bu yıl ÖTV indirimi için engelli raporu için sağlık kurulu raporu aldım 9 Ağustos için kendi bulunduğum ilde gidecektim .

Sgkdan bugün bi belge geldi 10 gün içinde Manisa ruh ve sinir hastalıkları hastanesine başvuru yapıp kontrol muayenesi yapılacaktır şekilinde.Randevu aldım 7 Ağustosa verdiler.

Sorum şu kontrol muayenesi için başvurduğum rapor ile engelli raporu aynı zamanda yapılır mı ? Beklemek mi gerekir birbirini etkiler mi ? Çok teşekkürler şimdiden yardımcı olanlara 🥰

Kontrol muayenesi prosedürü farklı işler...
Tek ayak üstünde 3 takla atıp havadaki kuşu ağzınızla yakalamış olmakla, iki raporu aynı anda alabilmek aynı şey bana göre :)

Üst Alt