Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilikte özür oranının tespiti için kendimiz hastaneye müracaat edemez miyiz?

Brusk

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Sevgili dostlar Özür oranımızın tespiti ile ilgili bu hususta yetkili kılınan hastanelerden birine şahsen müraccat edip benim özür oranım nedir diyerek bu durumun tespitini isteyemez miyiz
var mıdır bunu yapan arkadaşımız.

YAni Sosyal Güvenlik kurumuna müracaat etmeden bizzat şahsi müracaat edemez miyiz

ben özür sebebiyle erken emeklilik müracaatımı yapmadan yani 5510 sayılı yasanın 28 madesien göre müracatımı yapmadan hastaneye bizzat müracaat edip heyet raporu parası verip bünyemde mevcut rahatsızlıklarım sebebiyle bunların tespiti ve ilgili cetvele göre işgöremez oranımın tespitini istiyorum bu mümkün değilmidir

Mümkün değil diyemem ama bunu doktorların yapıcagını zannetmiyorum biraz zor bence.

selamlar ben kendim bireysel müracat ettim şişli etfal hastanesine %68 rapor aldım bunun %12 düştüler geriye %56 kaldı hicde ücret ödemedim

Bu raporlar Ankara'ya gönderilmiyor mu?.Yeniden değerlendirme ye.

arkadaşlar hangi hastalığın ne oranda özür oranı verdiğini nerden bakıcaz acaba

----------

Hasan 302 senin %12 puanını kim düştü madem bireysel müracaat ettiysen SSK'ya mı verdin raporunu

Brusk;

Eğer sorunu yanlış anlamadıysam "Özür Derecemi Gösterir Heyet Raporunu Hastaneye Kendi Müracaatımla Alamazmıyım ?" diye soruyorsun. Eğer sorunu doğru anlamışsam gayet tabi alabilirsin. Bulunduğun yerdeki İl Devlet Hastanesine veya yetkili kılınmış herhangi bir sağlık kuruluşuna dilekçe vererek bu raporu isteyebilirsin.

benim puanımı hastane kendisi düştü toplamı yinede %68 gözüküyor geriye %56 sürekli ibaresi olan raporu verdi

RAHATCA ALABILIRSIN CUNKU BEN ALDIM ama 96 tl alıyorlar haberın olsun

Devlet hastanesine müracaat ederek, ne için Sağlık Kurulu Raporu almak istediğinizi bildirerek raporu alabilirsiniz

Arkadaşlar hangi hastalığın özür oranının ne olduğuna dair bir liste varmı nasıl bakabilirim buna kendi durumuma bakıcamda

evet.isteyebilirsiniz.ben adanada yeni yaptım bu işlemi hasteneye şahsi dilekçe yazdım verdim kayda girildi kızımın özür durumunun tespit edilip derecelendirmesini yapılmasını istiyorum dedim.yapıldı ve verildi yaklaşık bir ay sürüyor bu işlem.kısacası siz şahsi olarak hastenenin yazıişlerine dileçe verip bu işlemi yapabilirsiniz.saygılar.

budapeşte hangi hasatnede yaptırdın bu işlemi ve nasıl olduğunu yazsan tşk

Üst Alt