Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliye Ekim 2023'de zam mı yapılacak?

Zam gelse nolur...Ekim'de yaparsa yılbaşında yapmaz...heleki seçimden sonra 4 sene zam beklemesin kimse

Hee ekimde bekleyin :)) Ocakta gelecek zam. Hiç mi gündemi takip etmiyorsunuz. Baştaki ne derse o yılbaşına kadar zam mam yok. Kaynak: Baştaki zat.

ekime kadar 2 ay var zam gelse ne olacak aldığın yediğin her şeye günlük geliyor benzin 40 tl oldu

Ya arkadaşlar hayat çok zor oldu. Oğlan Karabük'te okuyo otobus bileti olmuş 900 tl bu dusuk maaşla gel de öğrenci okut

Emekli olup kirada olanlar var konya ereğlide bile 10 k üzeri kiralar istenmeye başladı en azından evi olmayan kirada olan emeklilere memurlar icin istenen kira yardımı olsa nasıl olur bilemiyorum

seçimden hemen sonra, emekli maaşlarının ödenemeyecek duruma geldiğine dair söylemler dile geliyordu sgk dan sorumlu bakan .. yılbaşında bile çok büyük bi beklentiniz olmasın bence emekli maaşlarından .

Türkiye'nin bütün değerlerini sattılar,oysa ki satarak ülkeyi herkes yonetirdi.ama seçimlere doğru halkımız sanki hipnoz olmuş gibi aynı partiye oy veriyor.secime doğru halk herşeyi unutup yine oy verecek göreceksiniz.

Sanmıyorum ekimde zam geleceğini Ancak ocakta gelir. Zaten bir anlamı kalmaz. Sizin maaşınıza zam geliyor ama 2 katı marketlere geliyor zaten.

Gelir gelir, en düşük emekli maaşı 20 bin tl, dolar 1 tl olur. Verin siz kardeşinize yetkiyi, dünya lider görsün. Mars'a gitmek neymiş, Karadeniz'deki 10 irilyon galonton gaz nasıl çıkartılır, ecdadımız nasıl şahlanır görün.

Çayın kilosu olmuş 400 tl bizler kaçak çay içiyoruz

Emekli 5 bin almıyor mu arkadaşım ne zamı biri çıkıp engelli maaşlarını konuşmuyor 1800 Lira zaman mı 3 bin bile değil engelli aç para yetmiyor herkes bi deste para alıyor biz çerez parası

Emekliye ekimde zam mı gelecek
Evet Ekim ayinda meclis açıldığında yeni bir iyileştirme kök maaşlara zam yapılacak ... Ocak ayı enflasyon zammı beklenmeyecek çünkü durumlar gerçekten vahim ve utanç verici ..mecbur kaldılar..Ekim'de maaşlara yeniden ayar verilecek yaklaşık 4.5 bin lira filan ...zaten 2 ay sonrası Ocak zammı gelir..ama bu Ekim zammı hem toplum hemde iktidar ortaklarının baskıları nedeniyle çaresizlikten yapacaklar..yoksa kimin umurunda emekli

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim maaş 7616 tl oldu kök maaşı geçti şimdi bana zam yapılmayacak mı sadece 116 tl kök maaşı geçtim

Ekim'de en düşük emekli aylığı 12500 TL olacakmış.takvim

[FONT=sans-serif]
218764.jpg

Gazete Haberi 17:05 17 Ağustos 2023 Haber bugün tarihli ama tam anlamadım

Emekli maaş zammı son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

Daha önce 17,55 olarak açıklanan emekli maaşı zammının yüzde 25'e çıkarılmasını öngören kanun teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. 17 Ağustos 2023​

[/FONT]

Emeklilere müjde

Erdoğan: Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız..

O Adımları Babamda Anama Atıyordu 8 Kardeşiz Çok Adım Atman İyi Değil Düzgün Adım Atmak Önemli .

Sevgili arkadaşlar beklentiyi çok yüksek tutarsak Moralimiz bozulur en fazla 10.000 gibi Allah versin daha çok olsun ama beklentim bu şahsi düşüncem

Ekonominin durumu ortada. Ülkemizin birlik beraberlik ve dış dünyadaki rekabetçiliğine ket vurmamak adına emekli kardeşlerimizin 2024 yılına kadar sabır edip zam istememesi çok önemli. Ülkenin bu zor durumunu zam isteyerek güçleştirmememiz gerekiyor.

vilanjik Bunu birde millet vekilleri ve yüksek mertebede olanlar içinde söle bence kardeşim emekli saten elinden geleni yapıyor bu ülkenin yükünü genelde emekliler ceker bunu bil vekillere ve yüksek mertebedilerde bi mesaj ver tasarrufa gitsinler mesela . ondan sonra emeklilere söle bu lafları .

deasn12 benim düşüncem bu yönde yapcaklarsa böle yapcaklar 7500 tl alanları maaşları 10 bin tl olur ve normal emekli olan arkadaşlarada bi zam yapılır seynanen oda 2500 tl olur sonra 2 ay sonra zam zamanı emeklilere en aşşa 3000 bin tl kadar zam gelir normal 7500 tl alan arkadallarada 1500 tl bi zam alırlar . sonrası ALLAH kerim.

aykut35 Miletvekili maaşları harcamalarına göre oldukça düşük. Birgün bir miletvekiliyle karşılaşırsan aylık harcamasını sor lütfen. Durumunun emekliden daha zor olduğunu o vakit anlayacaksın.

sende iyi araştır [FONT=sans-serif] Miletvekili sıradan insan değiller okumuş kültürlü ve varlıklı ailelerden gelirler bunuda bilmeni isterim öle herkez millet veki olamıyor paran varsa basarsın yanındakilere cevre yaparsın anladın ondan sonra millet vekili olursun öle ben millet vekili olucam yok tmm neyse bak keyfine.[/FONT]

Beklentinizi yüksek tutarak hayal gücünüzü geliştirmeniz dileğiyle her hayaliniz yüksek zam beklentiniz olsun

Millet vekilleri maslari düsükmüs ve durumlari bizden daha kötüymüş500 bin yapsınlar ozaman maaslarini durumları kötü ya.7500-10.000 tl maas alıpta vekil maaslari az diyeni ve onların maasini savunanı ilk defa gördüm gercekten.ironimi yapiyor dedim hayir gercekten yapmiyor!Çok acaip bir kafa gercekten.2024 yılına kadar sabredecekmişuz,şükredecekmisiz.Kamuda nerdeyse caycida bile araba var yahu onlar başlasin tasarrufa .Akıl izan yahu pes vallahi pes!!![SUB][/SUB]

arkadaşlar siz vekillerin maaşına takmışsınız o bazı kişiiler icin maalın bır onemı yok devletın ıhalasını alırlar 100 trılyona verirler taşerona 10 trilyona yasa büyle keşke aylıkları 500 milyon olsada .......yapmasalar

Ekim deyince benimde aklıma özlü söz geliyor neyse boşver in ne gerek var çoğu yaşlı zaten neyapacaklar parayı en çok oy veren kesimbosverin

Üst Alt