bülent bey merhaba ben ismail.23 ay önce geçirdiğim bir iş kazası sonucu % 92 oranında of.li oldum.gerekli başvurular sonucu emekli oldum.olaydan 72 saat içerisinde sgk daki bir yakınımız vasıtasıyla gerekli evraklarla sgk nın iş kazası bölümüne başvurduk.beni yaklaşık 3 ay önce sgk dan arayıp iş kazası bölümüne gelip ifade vermem gerektiğini söylediler.neyse uzatmayayım hem benim hemde aynı iş yerinden 5 kişiyi daha çağırıp ifadelerine başvurmuşlar.denetmen beni arayıp seni 4-5 gün içinde arayıp hastaneye sevk edip rapor alacağımı ve dosyanın iş kazası maaş bağlanma oranının belirlenmesi için ankaraya gidip maaşımın bağlanacağını söylediler.
sizde öğrenmek istediğim bu maaş yaklaşık ne kadar olur.bana emekli olmamın öneminin olmadığını bu maaşıda alabileceğimi söylediler.normal oranım %92 gibi yüksek bir oran.elime yaklaşık ne kadar ücret geçer bilginiz ve çevrenizden duyduğunuz bilgi varsa paylaşırsan sevinirim
saygılarımla
şimdiden teşekkürler.
sizde öğrenmek istediğim bu maaş yaklaşık ne kadar olur.bana emekli olmamın öneminin olmadığını bu maaşıda alabileceğimi söylediler.normal oranım %92 gibi yüksek bir oran.elime yaklaşık ne kadar ücret geçer bilginiz ve çevrenizden duyduğunuz bilgi varsa paylaşırsan sevinirim
saygılarımla
şimdiden teşekkürler.