Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Kontrol muayenesi ne zamana kadar devam eder?

gulay34

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bende Bipolar hastasıyım hemde 11 yıldır.Ben emekli oldum.Vergi indirimi aldım 3600 ssk günden.

Ben oturan boğaya sormak istiyorum.Ben 2010 yılında emekli oldum kontrol muayenesi koymuşlar 1 sene

sonraya ve bu sene kontrol muayenemi yaptırdım Raporum yine % 54 fakat yine 05/01/2013 tarihine kontrol muayenesi vermişler bu ne zamana kadar böyle devam eder.ömür boyu kontrol muayenesimi yaptıracağım

lütfen bana cevap verirmisiniz.

Kontrol muayenesi kurulun kararı ne kadar ister ise o kadar süre koyabilir.Ama ilerleyen yıllarda zanneder isem istemeyebilir.

Kurul malulluk durumunda bir değişme olmayacağına kanaat getirdiği zaman yeniden kontrol muayenesine gerek duyulmaz

Maalesef emeklilikte psikolojik rahatsızlıklar söz konusu olmuşsa, kontrol muayenesi koyuyorlar. Bir sonraki kontrol muayenesinden sonra "sürekli" olarak onanır diye umalım...

Üst Alt